Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra f rángatózás, és...

Gabrosz kérdése:

Opel Astra f rángatózás, és alapjárat probléma. Mi lehet a problémákra a megoldás? Help!

Figyelt kérdés
Opel Astra f X16XEL 1.6 16 szelepes a járgány,és van hogy az alapjárat felpörög,de inkább a gyakori hogy leáll a kocsi. Meg menet közben elkezd rángatni a kocsi,ha kigyullad a motorhiba lámpa akkor nem rángat,ha elalszik akkor meg igen. Mi lehet a megoldás mindkettő problémára?? Help!!
2012. ápr. 13. 10:12
1 2
 11/13 anonim válasza:

hello!

nekem is van egy 1.4-f astrám ugyen ez volt a baja,alapjáratimotor tisztítás,csináltam cseréltem a labda szondát,és el is múlt azóta tökéletes!

2012. júl. 15. 13:04
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Ugyanezzel a problémával küszködtünk kb 1 éve, ugyanez a típusú az autónk.Voltunk autóvillamossági szerelőnél, plussz másik három szerelőnél.Kitakarították az alapjárati motort.Kicseréltették a szondát.Találgattak...Az autó rángatott, alapjárat ingadozott, hol alig volt, hol zúgott mint a fene.Sokat zabált, végén már 13 l/ 100km. Egy mezei egyszerű ember mondta: gyújtás baja van!!!Kicseréltük a gyertyákat, semmi.Lényeg, az egész komplett gyújtást vezetékekkel kicseréltettük, bontóból megúsztuk 7000 Ft-ból és láss csodát: jó az autó!! :)

2013. márc. 21. 15:35
 13/13 anonim válasza:
Ja és a motorhiba lámpa folyamatosan világított.És bocsi, nem 7000-ből úsztuk meg, mert még a gyújtáskábelek bontóban 2000-be kerültek plussz.De végre megy az autó és nem rángat!!
2013. márc. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!