Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a kocsimnak 2-3 éve volt...

Ha a kocsimnak 2-3 éve volt egy visszahívása és az előző tulaj akkor nem tett ennek eleget, akkor azt a garanciális javítást buktam már?

Figyelt kérdés
Egy 2006-os Cadillac CTS 3.2 tualjdonosa vagyok. Ezeknél az autóknál pár éve volt egy visszahívás, hogy cserélik ingyen a differenciálművet, mert ereszti az olajat. Az előző tulaj cseszett rá, nem vitte vissza, én viszont megcsináltatnám, csak hát jobb lenne, ha valahogy be lehetne pótolni ezt az utólagos visszíhívást. Vagy ezt már ilyenkor cseszhetem és nyúlhatok mélyen a zsebembe, hogy önerőből cseréltessem?

2012. ápr. 12. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:

A visszahívás egyfajta garanciális szolgáltatás a cég jó hírnevét szem előtt tartandó.

Nem kötelező csak választható opció.

Szerintem buktad a sztorit,ha másért nem hát a többlet kilométerek és az idő múlása okán azonban biztos választ ne itt hanem a szakszervízben keress.

2012. ápr. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!