Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek reális fogyasztási adatok?

Ezek reális fogyasztási adatok?

Figyelt kérdés

[link]

Én kicsit keveslem.

2012. ápr. 11. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Focusos vagyok. Nagyon egyszerű, 1.6 TDCI - gyári adat 4,7L. Ha hiszed ha nem, 5,5-ből bőven betakarom. Autópályán nem járok.

És az meg milyen hozzáállás, hogy "fényezi magát"?? Gyere el, szívesen megmutatom, ha nem hiszed.

Nem tudom, mi ezen olyan extra dolog. Dacia Logan MCV 1,5DCI-vel vegyesben is lehet simán 5,5 körülit (tapasztalatból..).

Ami fogyasztásban még kifejezetten jó, Fiat Grande Punto, 1.3 MJET. 5 alatt van bőven, az viszont igaz, hogy kis autó.

Kiíváncsi lennék, te mennyiből jársz akkor, ha 5.5 kevésnek számít. Csak azt ne mond, hogy 7L...

2012. ápr. 12. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

"Dacia Logan MCV 1,5DCI-vel vegyesben is lehet simán 5,5 körülit..."

Sőt! Jómagam budapestiként 1 literrel kevesebből kihozom a fogyasztását...

2012. ápr. 12. 20:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Időközben, kb fél éve vettem egy ilyen autót. A valós átlag fogyasztásom 6,7 liter körül van.

BC szerint persze ennél jóval kevesebb, eléggé alulméri. Aszerint 5,5 körül lenne.

Szerintem sok, de ennél kevesebbet nem tudok kihozni belőle.

2013. jan. 30. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!