Kova 55 kérdése:
Kocsi vétel elött vagyok,3 autón gondolkozok.1:W. Passat. Diesel 2:Saab 3.9. diesel 3. Opel Vectra diesel 4. Opel Astra H diesel?
Figyelt kérdés
2 millió körül gondolkodok....Nehéz a döntés,minden információ érdekel....Fogyasztás,Élettartam,Alkatrész,És persze nem szeretnék lomha autót se venni.Segítségeteket kérem.Melyik a legértelmesebb vétel???2012. ápr. 10. 18:27
11/14 anonim válasza:
Szerintem meg az a legszánalmasabb, amikor valaki milliókat kiad autóra, de közben olyan csóringer, hogy dízelt vesz, mert tankolásra már nem fog telleni. Inkább elviseli, hogy az autója kerreg, füstöl, büdös és rákkeltő, minthogy olcsóbban benzinest venne az árkülönbözetet eltankolná, és lenne egy kiegyensúlyozott, kellemes járású normális gépkocsija.
12/14 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy GTS C vectrát ez az 5 ajtós sport változat, jó, szép a dizájnja, átlaghoz képest tartja az árát, és szerintem válasz benzinest pörgős a motorja keveset fogyaszt ha ez is szempont, és az alkatrészek többsége olcsó, kb. ennyi ez az én véleményem,
13/14 Semmii válasza:
Ilyen hulyeseget hogy a benzines jobb mint a dieseles...... Valamelyik auto dieselben jobb vmelyik benzinesben, a passat dieselben sokkal jobb mint a benzines.
14/14 Semmii válasza:
Az is mi, hogy ha mar ennyi penzt kiadsz akkor ne sajnald ra a benzt es vegyel benzinest..... Aki 2 millaert vesz autot annak fontos hogy mennyit fogyaszt..... Aki 20 millaert annak mar tok mindegy.... Aki ezeket a hulyesegeket irta az kb 10 eves hulyegyerek lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!