Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pdtdi, vagy inkább csak tdi?...

Pdtdi, vagy inkább csak tdi? Melyiket olcsóbb fenntartani?

Figyelt kérdés

audi a4 ben gondolkozok, és ugye ezeket szerelték pdtdi, és tdi blokkal is a régebbieket.

Sok elriasztó dolgot hallottam a pdtdi motorool, hogy ha cserélni kell ezt azt, akkor az sokba lesz.:/ legalábbis többe, mint a sima tdi motornál.

2012. ápr. 9. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen...pdtdi -ben ha elromlik EGY pd egység akkor a beszereléssel és az alkatrésszel eggyütt az ára 1000 euró ...és ez csak 1 db-nak az ára
2012. ápr. 9. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Sok ilyen kérdés volt már, keress rá.

Én személy szerint PD TDI párti vagyok, eddig 2 autóm volt 1.9 blokkal, fogyasztása nagyon jó ( 5.4 L / 100 km, 140km/h átlagtempónál, 4emberrel+csomag, 1000km távon). A pd elemektől nem kell annyira félni, nekem egyszer sem kellett cserélni, pedig az egyik bőven 200e km felett volt már. A régi TDI ben is van bőven alkatrész, ami ha elromlik bizony elég drága...Szerintem ne ez legyen a fő szempont, állapotot nézz.

A PD kicsit nyomatékosabb, élvezetesebb.

2012. ápr. 9. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
első: a bontott pd elem nincs 20e ft!
2012. ápr. 9. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
bontott
2012. ápr. 9. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:
odszkodok a pd-től...mert nem akarom gatyámar rákölteni..persze benne vana pakliban, hogy egy sz*r állapotú tdi-re költöm a gatyám... szal nemtom...
2012. ápr. 9. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:

"odszkodok a pd-től...mert nem akarom gatyámar rákölteni..persze benne vana pakliban, hogy egy sz*r állapotú tdi-re költöm a gatyám... szal nemtom..."

Magyarországon nagyon elterjedt ez a PD ellenesség. Pedig csak maguknak csinálták... Állitom, hogy az összes PD autót visszatekerték. És ha 300e ről visszatekerik 150e re és 200e nél elromlik a pd elem, akkor már az a konstrukció?

http://www.youtube.com/watch?v=RjTsBnDPF4o

A tulaj 800e km tett meg eredeti PD elemekkel, 45.000 - 50.000 KM ként olajcsere...1.9 TDI 101 LE

1, érdekes, neki mért nem romlott el.

2, A VW a világon az egyik legtöbb autót adja el. Valamiért nem halottam a TV ben(mint pl.:toyota pedál..), vagy német fórumokon, hogy mennyire szar a PD TDI.

Jót kell kifogni, de ez nem csak erre igaz, hanem a szopó benzinesre is...

2012. ápr. 9. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
1000 euro a fenét .. Újonnan valami 80e Ft körül van darabja a bosch pd elemeknek ,de millióan újitják is fel ezeket,ilyet már 20eFt-ért kaphatsz. Nagyon sokat birnak,nekem a Passatban már 350e km felett van és hibátlan a motorja . TDI esetében elpukkan az adagoló az is több százezres javitás .
2012. ápr. 9. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Előzőnek : Több százezres kiadás egy sima TDi adagoló...persze a madaraknak.... nekem 175e ft-ért csináltak egy 12x3-as verseny adagolót(KZ),de neked 2-300ezerért adnak gyárit...gratulálok.

A Kérdezőnek : A Pd TDi-nek is a km-er állítgatás a problémája,valamint hogy nincs oda figyelve a szervízre. Nem megfelelő üzemanyag használat.... Meg aki sír hogy ilyen meg olyan drága az ne vegyen vagy előtte vizsgáltassa át . Van pár ismerősöm aki feltuningolt PD-vel jár,érdekes mivel oda figyel a kocsira nem volt még vele pd elem gondja,pedig lassan 400ekm van benne...

2012. ápr. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!