Xenont akarok bekötni. Kell hozzá relé meg ilyen lámpakapcsoló relé? Vagy simán is bele lehet kötni? 97es vectrába lesz!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 19:11
1/16 anonim válasza:
Siman be lehet kotni az izzo helyere,de ha a rendor elkap el sem visz a bokorig,ott a helyszinen fog megkurni miatta
2/16 A kérdező kommentje:
értem. szal akk nem kell semmilyen relé meg ilyenek? és hogy kell bekötni? le tudnád írni?
2012. ápr. 7. 19:20
3/16 anonim válasza:
A szettben le lesz irva,de semmi extra nincs vele, lehuzod a csatlakozot az izzorol es radigod a xenon trafora, a trafot pedig osszekotod a gazkisuleses izzoval, egyedi csatlakozoja van,nem tudod mashogy osszedugni . A trafonal kell ugyelni a polaritasra
4/16 A kérdező kommentje:
értem. köszi a gyors választ!
2012. ápr. 7. 19:39
5/16 anonim válasza:
Van neki transzformátora, egyébként a gyári lámpakapcsoló fogja működtetni. De ez le lesz írva a használati utasításban. És a '97-es Vectra FF-fényszórójában még mindig nem az igazi.
6/16 A kérdező kommentje:
majd beállítjuk úgy h ne vakítson, ha meg sokan villognak akkor kiszedem. akkor sehova se kell relé? mert egy ismerősöm ezt mondta
2012. ápr. 7. 20:04
7/16 anonim válasza:
Jaja annyi nekem 2es jettába volt NKH elkapott! vihettem műszakira a gépet meg megbüntettek a xenon miatt....
8/16 A kérdező kommentje:
és ez mikor volt?
2012. ápr. 7. 20:18
9/16 anonim válasza:
Relére nincs szükséged. Akkor kellene relé, ha valahol nagyobb áramfelvétel lenne a korábbinál, de ilyen nem lesz. A fényforrások 35 vagy 55 wattosak, az áramátalakító nem 100%-os hatásfokú, ezért rátesz valamennyit. A gyári H7-es izzó teljesítménye 55 W, tehát nem emelkedik meg olyan mértékben a teljesítményfelvétel, hogy túlterhelje a kapcsolókat.
Csak akkor kell relé, ha beégésre hajlamos a fényváltó kapcsoló.
10/16 A kérdező kommentje:
értem köszi a választ!
2012. ápr. 7. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!