Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo Tico-ra szeretnék...

Daewoo Tico-ra szeretnék tetőcsomagtartót rakni (venni) de nem találok. Univerzális tetőcsomagtartóból van Ticora való? És ha igen hol találhatom meg az interneten?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 7. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Bontóba vagy autósboltba érdeklődj esetleg márkakereskedésnél .
2012. ápr. 7. 22:08
 2/4 Napkiraly ***** válasza:
ticora típusspecifikus csomagtartó való. Univerzális nem megy rá. Úgy kell rátenni,hogy leveszed a tetőről a két díszlécet, és alattuk vannak a rögzítési pontok. A 13 . kerületben van egy nagy tetőcsomagtartó forgalmazó,,a nevük nemjut az eszembe (gömb utca környéke),azok árultak hozzá valót. Neten elvétve találni használtan. Esetleg romániában kapsz minden sarkon ha arra jársz
2012. ápr. 8. 09:20
 3/4 Vasgyuro ***** válasza:
Jász utcában vannak, Gombos Bt a nevük.
2013. ápr. 24. 09:31
 4/4 Napkiraly ***** válasza:
azaz, korrekt társaság. Használtan vettem, rajta volt a nevük. Nem tudtam felszerelni, felhívtam őket és telefonon segítettek. Apróság, de így kell kezelni az ügyelet
2013. ápr. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!