Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet csinálni valamit az...

Lehet csinálni valamit az ilyen motorosokkal?

Figyelt kérdés

A városomban van egy hülye motoros akit már háromszor is majdnem elcsaptam mert egy hülye gyerek.

Fekete Suzuki cross motor szerűsége van ,rendszám nincs rajta mindig csak bukósisak van a srácon és utcai öltözet.

2 nap alatt háromszor ütöttem el majdnem, körforgalomban mentem és csak úgy bevágott elém szerencsére észrevettem és tudtam,hogy befog jönni elém, de így is 2-3 cm-n múlott hogy nekimenjek.

Ma reggel meg mentem a boltba és ahogy a főútra kanyarodok balról egy nagy bokor takarja a főút forgalmát de van közlekedési lámpa ami nekem zöldet mutatott a főúton haladóknak pedig pirosat, aztán kanyarodtam ki és ez meg b-szott megállni és majdnem elkapta a kocsim elejét a motorja...visszafelé jövet pedig a helyi buszt előzve egy keréken! jött felém, rádudáltam, és akkor leengedte a motort két kerékre ,bevágott a busz elé és ment tovább...engem már rohadtul idegesít, de fogalmam sincs,hogy ki lehet ez a sz-rházi, gondoltam már rá ,hogy követem de autóval lehetetlen követni.

Testalkata alapján szerintem maximum 20 éves vézna ,tapasztalatlan kis sz-r gyerek lehet.

2 hónapja láttam először, és már több ismerősöm is mondta,hogy gyalogosokat is majdnem elütött a zebrán és ön és közveszélyes dolgokat művel, egy rendőr ismerőmtől is kérdeztem ,hogy mit lehetne vele csinálni azt mondta,hogy ők semmit sem tudnak mert nekik nincs motorjuk és autóval meg hiába mennek utána, még rendszáma sincs...úgy,hogy nem foglalkoznak vele!

2012. ápr. 7. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb üsd el nyugodtan, ha szabálytalankodik. Én azt tenném.(Bár csak ha szolgálati kocsival mennék, sajáttal azért nem). Úgy is őt hozzák ki bűnösnek, ha nincs rendszám a motorján, és valószínű nem segédmotor, mert azzal aligha lehetne 1 kerekezni. Üsd el, és kész!
2012. ápr. 7. 13:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan. Menj bele, akkora kárt nem nagyon tehet az autóban, fizetni fog a biztosító, fújd le gázsprével, hogy elfutni se tudjon, és hívd a rendőröket.
2012. ápr. 7. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezen poszt bizonyítja, hogy tényleg itt a tavasz! :) És jönnek majd mostmár az 'Autós vs. Motoros' kérdések. Kérdező: valószínűleg azért nincs rendszám a motoron, mert az csak egy 50ccm-es segédmotor. De ez az amit kétlek, mivel egy 50-el nem merne így gizdulni, bár az emberi önbizalom határtalan. Csinálni nem tudsz vele semmit. Forgalomba hozzá se érhetsz (mármint érted hogy értem, nem mehetsz neki még úgy se, hogy nem történik semmi baja, csak hogy elkapd), kocsival 'üldözőbe' venni nem tudod. Vagy kölcsönkérsz valakitől egy 50-es segédmotort (lehetőleg egy Derbi Senda, vagy valami hasonló erősebb és úton-terepen vezethető mocit) amit vezethetsz legálisan B-s jogsival és kifigyeled, majd üldözőbe veszed (ez csak akkor sikerül, ha neki is valami 50, esetleg 125-ös motorja van, ha nagyobb, akkor lehagy, de még így motorral is nagyobb esélyed van mint kocsival). Aztán ha megvan 'elbeszélgetsz' vele. Mást nem tudsz vele csinálni...
2012. ápr. 7. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Csak annyit a kerdezonek, hogy szerintem ha kerekezik meg minden akkor nem lehet tapasztalatlan, u h gondold emg miket irsz..:P
2012. ápr. 7. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Mint motoros azt ajánlom, hogy csak picit, de tényleg annyira lökd meg "véletlen", hogy elessen... akkor kiszállsz ami amúgy is kötelességed, akkor tudsz vele beszélni. De nem hiszem, hogy felfogja... majd azok után másképp fog gondolkodni amikor tényleg valaki véletlen jól elüti és kórházba kerül.

A motorja valószínű, hogy 125ös 50es papírokkal. Ha tényleg nagyon megakarod szívatni akkor hívsz rendőrt, ők meg, ha szerencséd van kiszúrják, hogy ez nem 50köbcentis... rá is segíthetsz egy: "Ez ugye biztos 50köbcentis motor?!" mondattal :-DD

És még az ilyen marhák alapján általánosítanak és hülyéznek le az autósok. De mi normális motorosok azért többségben vagyunk.

2012. ápr. 7. 14:49
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Nem értek a motorokhoz de külsőre ugyan így néz ki, csak a kék szín helyett fekete van,de ugyan így van a fehér része is, és ha jól emlékszem a rendszámtábla kerete meg van a motoron csak rendszám nincs benne!(De ebben nem vagyok biztos, mikor a körforgalomban elém vágott onnét rémlik valami)

Azt már a hang alapján megtudtam mondani,hogy biztos hogy nem 50-es ,olyan hangja van,hogy a Konkord is megirigyelné!

Engem igazából nem zavarna akár a falnak is neki mehetne tőlem, de a szabályokat tartsa be és csak a saját életét veszélyeztesse!!!

De azért ha belegondoltok nem foglalkoznak vele a rendőrök ,akkor simán kirabolhatna egy bankot,felugrik a motorra és elmegy a rendőrök meg "Hát nekünk nincs motorunk nem tudunk utána menni"....magyarul ez most bármit megtehet itt?!

/A kérdés nem a motorosok ellen szól hanem ez az egy köcsög ellen/

2012. ápr. 7. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Hmm... így jó nagyot szopna :D Rendszám nélkül, lehet műszaki sincs rajta, biztosítás...kitudja. De a rendszám nélküli használatért is kapna nagy f.szt a seggébe :-)
2012. ápr. 7. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedjél.. Majd figyeld meg addig feszíti a húrt hogy jól összetöri magát és visszább vesz az arcából. Addig is nyugtod lesz tőle míg lábadozik. (már ha nem tepsibe viszik el vagy a jardok le nem szedik a motorról)

Amúgy meg azért száguldozik az idióta mert nincs rendszáma és fosik hogy elkapják a fakabátok. (Meg mert hülye)

Ezen te ne idegesítsd magad. Tudod addig jár a korsó a kútra míg el nem törik...

2012. ápr. 7. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Ha egyszer megtudok róla valamit első dolgom lesz,hogy ide megírom!:)

Mielőbb szeretném beírni,hogy "elkapták a rendőrök":)

2012. ápr. 7. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért elég csúnya dolog lenne szándékosan elütni.

Ugye egy motoros körül nincs fém burok ami megvéd.

Elesik, és kezét lábát törheti szilánkosra, esetleg több hónapos gyógyulás, műtét, meg hasonlók.

A kis sebességgel való esés nem biztos, hogy kis sérülést okoz..

Mint tudjuk az okos enged, szamár szenved.

Légy körültekintő, ne erőlködj. Ő ki fog kerülni téged, ahogy te rakod jobbra balra az autót ő látja merre szeretnél menni, és már meg is előzött.

Igen, ilyen helyzetben a rendőrök tényleg tehetetlenek, mert egy focus-al nem tudnak mit csinálni egy gyors motor ellen.

2012. ápr. 8. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!