Mennyit megy egy 50 köbcentis 3 sebességes simson?
Figyelt kérdés
50 körül saccolom, vagy megy annál többet is?2012. ápr. 4. 17:09
3/9 pagan válasza:
attól függ milyen állapotú a blokk,70 et szerintem nem megy alapvetően ha nincs variálva esetleg,50-60 között,attól is függ hány kilo vagy:)
4/9 anonim válasza:
Gyári állapotában az én 85 kilóm alatt vitte a 65-70-et szó nélkül.
5/9 A kérdező kommentje:
Komolyan?:O Amúgy 80 körül vagyok
2012. ápr. 4. 21:22
6/9 anonim válasza:
Komolyan, de ehhez normális állapotban kell lennie.
Szanaszét kopva, rosszul beállított gyújtással + karbival nem megy annyit. Amikor megvettem anno az enyémet nem volt rajta km-óra (most van, de 2 éve pihen a gép a pincében mert rendszámosat használok egy ideje), kifújó hengerfejjel és szarakodó gyújtással hoztam el, az autómmal összemérve ment 60-at.
Kicsit rendbetettem, utána ment mint az álom. Mármint egy Simsonhoz képest, ugye bármi nagyobbhoz viszonyítva lassú.
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!:)
2012. ápr. 5. 13:40
8/9 anonim válasza:
nekem 3 sebességes s51b viszi a 70et :D mondjuk nagyon kevés km van benne szóval kopás nuku :D
9/9 anonim válasza:
60-65 között megy gyárilag, fojtás nélkül. Efelett már vagy leejtő kell, vagy egy picit belepiszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!