Milyen olajat vegyek?
Ez nem így működik ,hogy beindul akkor jó ,ha nem indul akkor kuka!. :D
Amúgy a váltóba Szinte bármilyen 2ütemű motorolaj jó. A legolcsóbb is. De olaj nélkül is beindítható.. csak 1-2 percnél nem szabad tovább járatni. Lehet felöntöd olajjal és orrán száján folyik. Amúgy ne öntsd tei max jelölésig. :D
De bizony nekem ez így fog működni:D 1996 óta hozzá sem nyúlt senki a motorhoz, mondjuk száraz helyen volt egész végig. Papám ért hozzá alapszinten, viszont komolyabb javításokhoz sem eszközünk, sem szakértelmünk nincsen. Ezért gondoltam, hogy ha ezen a szinten elvégezhető javítások után üzembiztossá válik, akkor már veszek bele pl új izzókat, új külső-belső gumit, új bovdeneket stb. De ha be sem lehet indítani, amit nem tudok előre, akkor ezeket totál feleslegesen vettem meg:D
Szóval nem tudom Utolsó Te még mit tennél hozzá, de én ezekre gondoltam, mint alapműveletek:
- tank rozsdamentesítése
- karburátor tisztítása
- új légszűrőbetét
- bordásszíj csere ( ha meg tudom csinálni:D)
- új gyertya
- sebességváltóba friss olaj
Ha ezekkel beindul, akkor csinálom tovább, ha nem, akkor irány a roncstelep:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!