Nektek mi jut eszetekbe a következő autómárkákról? Mire asszociáltok róluk?
Mindenkinek más jut eszébe szerintem nekem speckó ez:
Mercedes:kényelem,luxus,elegancia,presztizs
BMW:ugyanaz mint a merci talán nem akkora presztizsel viszon sportossab megjelenés
Citroen:francia fos :D
Toyota:japán megbizhatoság viszon az utobbi években nem mondható el ugyanez
Volkswagen:elsöre ami eszembe jut a PDTDI hogy szar :D azon kivül millió rohangál belölle unalmas formák unlamas autó!
Mercedes: elegancia minőség
Bmw: "minden fiatal pocs álma, de ok se tudjak megmondani hogy miert " csak a béjemvéé", "amugy a csapatas:D
Citroen: "csak nem olyan rossz mint mondjak" - azert nem kellene :D
Toyota: minoseg, amugy semmitmondo
Vw: ahogy a nev is mutatja: tucatauto, jonak jo de nem tudom elkepzelni mi jar egy vw-s fejeben mikor azt mondja hogy " fuj opel/swift unalmas szurke tucatauto" - miert a tied az mi?:D
Mercedes: elegancia, kényelem, luxus, biztonság, presztízs, megbízhatóság
BMW: kb ugyanazok mint a Mercinél
Citroen: rossz vicc
Toyota: jó-jó, de semmi különös
VW: GTi, VR6, Golf II
Mercedes: elsősorban '80-as évekbeli csatahajóik kényelme és elpusztíthatatlansága, a vezetőülésből látható csillag az autó elején. Ezek az autók egy teljesen más világba repítik az embert.
BMW: elegancia, agresszió, adrenalin, sorhat, halálfélelem.
Citroën: hidropneumatikus rugózás, egyedi megoldások, Citroen DS, 2CV.
Toyota: Hachiroku, driftelés, Tokió, japán kaják (nem tudom miért :D). Megbízhatóság, mára inkább környezettudatosság, lélektelen négykerekű dobozokba csomagolva.
Volkswagen: régi Bogár.
Az 5 közül csak a Citroen kéne!
Mercedes, BMW: sok millióért megvett embléma
Toyota: még mindig a 20 évvel ezelőtti megbízhatóságból él
Fócvágeny: kb. ugyanez
Citroen: ár-érték arányban, és dizájnban verhetetlen
Mercedes: Elegancia, komfort, eszméletlen feeling
BMW: Kényelem, sportosság, gyönyörű formák (nekem a 7-es BMW tetszik)
Citroen: Számomra furcs, és érthetetlen design-elemek, nem tetszenek, és francia autó...
Toyota: Megbízható, de a design nem nyerő... Vagy túlzsúfolt, vagy túl letisztult
Volkswagen: Sportosság, nagy kínálat, tömegautó, GTI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!