Opel Vectra B van valakinek? Vennék egyet és vélemények érdeklnek.
Van:)
Mit is lehetne mondani róla... Kezdeném a jó pontokkal
Hihetetlen nagy és kényelmes, megbízható motorok( enyémben (2.0 benzin)tobb mint 350 ezer van es sose volt meg piszkalva, illetve az 1.7 dieselt is dicserik nagyon, rossz szobeszedek szerint eszi az olajat de megfelelo karbantartas mellett ilyen nincs) illetve van hozza sok olcso alkatresz. Fogyasztasuk is viszonylag jo a kaszni meretehez kepest 1.6b 7-8 liter( kicsi a motor ehhez a kasznihoz) , 1.8 b 7-8 ugyanugy, nekem a 2 literes 9et eszik , illetve a dieselek olyan 6-7et ( mindezek varosi hasznaltnal, orszaguton ertelemszeruen kevesebbet spiritmonitOr.den utananeznetsz)
Negativ pontok: szeret rohadni( sarvedoiv, ajtok alja), de ha egyszer megcsinaltatod ( par tizezer forint fenyezessel egyutt) ebbol se lesz gond, elektromos kutyuk se a legjobbak ( ablakemelo, radio kijelzoje) meg a valto.. Az a rudazat mar uj koraban is szar volt szoval keszulj fel a lotyogos valtokarra, de nem kell felni nem teveszted el a sebesseget sose csak elsore furcsa lesz de megszokhato konnyen. Nem egy honda na:D
Diohejban ennyi en megvennem hisz olcsoak megbizhatok kenyelmesek, kinezetre is szep szerintem fogyasztasukra lehet max panasz de egy gazszet mindent megold
Javaslom olvass meg utana a nepitelet.hu- n remelem segitettem es talasz egy szep b vectrat
Ezek a vélemények is jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!