Suzuki Swift (1000ccm3) mit érdemes megcsináltatni motorikusan, stb. hogy picit jobban menjen, ti mit kezdenétek vele?
Sportkipu, sportlégszűrö és UTÁNA chiptuning (ha lehet) /ja és nem összekeverendő a tuningboxnak nevezek gánnyal...
Ha többre vágysz akkor kell rá egy turbofeltöltő is.
Pedig: ez csak 1 kis Suzuki, mit vársz tőle, ha tuningolni akarsz vegyél jobb kocsit...stb...
Mondjuk vegyél egy 1,3-ast, ha amúgy szereted.
WagonRből próbáltam 1.0-t és 1.3-at is. Ég és föld, nem tudom ki találta ki, hogy lomhább :)
Ne vegyél másik autót, vegyél egy fent említett gti motort, vagy egy sima 1.3 blokkot bele, máris sokat tuningoltál.
Én kb. 10 éve Swiftet használok.Minden motor típussal volt már dolgom.El kell,hogy szomorítsalak,de az 1.0 -es a legrosszabb,leggyengébb és a legkevesebb vezetési élményt nyújtó motor az összes közül.A Gti a legjobb viszont már csak nagyon kevés és öreg darabok maradtak fenn belőle.
Jelenleg egy 2002 évjáratú 1.3 16V 85 Le példányt használok.
Szerintem klasszisokkal jobb mint az 1.0 vagy a 8V 1.3 változat.Jól gyorsul,keveset fogyaszt(3.4-5 l/100km)és gyárilag sport ülések vannak benne.Sajnos csak 2 évig gyártották(2002-2003)ezért öregebb példány nincs belőle.De ez a típus sem drága én 350.000 Ft-ért vettem dupla légzsákkal.
Mikor 1.0 változat volt én a következőket vettem bele:
sportlég szűrő-10ezer Ft
első hátsó toronymerevítő-10 ezer Ft
Sport kormány aggyal 15 ezer Ft
bőr váltózsák+gomb 10 ezer Ft
Sport dob 12 ezer Ft.
Mindent az internetről meg lehet vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!