Kingstar autógumirol kérek véleményeket. megvegyem?
Hát inkább ne...
Mint minden "gazdaságos" termék, ez is egy nagy rakás szar. Nem a gumin kellene az minden fillért megspórolni...
Inkább ezek a márkák között nézelődj:
Cooper, Dayton, Debica, Falken, General, Kormoran, Matador, Sava, Sebring, Sportiva, Tigar
Szintén olcsó gumik, és a gumiteszteken bőven az átlag alatt teljesítenek, de mégis jobbak mint a fent megjelölt gumi. Legalább ezekkel elmer indulni az ember nedves úton is.
Az ilyen Kingstar márkák újrahasznosított gumik,mindenféle adalékokból meg koromból készül.. Olyan mint a bóvli gyümölcslé.. 1% gyümölcstartalom.. Na,ez a gumi is ilyen 1%-os.. :)
Ebben az árban még egy használt márkás gumival is jobban jársz,úgyhogy a válaszom nekem is az hogy ne vedd meg.
"Az ilyen Kingstar márkák újrahasznosított gumik,mindenféle adalékokból meg koromból készül.. Olyan mint a bóvli gyümölcslé.. 1% gyümölcstartalom.. Na,ez a gumi is ilyen 1%-os.. :)"
Ehhez hasonló dolgokra nem tudok mit reagálni. Gratulálok. Én nekem ilyen van (egy Suzuki Wagon R+-on), ár-érték arányban verhetetlen. Szerintem jó gumi (a viszonyítási pont pl. Matador). Egyszer sem csúsztam meg (szemben pl. a Matadorral). Bátran ajánlom, kétkedve vásároltam meg én is (de találtam egy-két jó véleményt, plusz a gumis sem mondott róla rosszakat, a várthoz képest is nagyon pozitív csalódás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!