Daewoo matiz 2003 0.8 vagy daewoo kalos 1.4 2003 csak aki ismeri a 2 tipust az irjon mind 2 egy árba van?
Figyelt kérdés
a matizrol egész jókat irnak a kalosrol viszont rengeteg rosszat hallotam melyiket vennéd? Igazak a pletykák a kalosrol hogy megbizhatatlanj stb? kb 6-7 évre terveznék és a 2ő közül a tartósabbat jobbat venném szerintetek meik az?2012. márc. 31. 17:17
1/6 anonim válasza:
A Matiz nagyon kisautós, a Kalos egyáltalán nem megbízhatatlan, és azt azért már nézik is valamibe az utakon. Én a Kalost venném, bár attól is függ, hogy te milyen célra vennéd, saját használatra, munkaeszköznek, családi autónak stb.
2/6 anonim válasza:
Nekünk 2003-as 1,4-es 8 szelepes Kalos van. Én szeretem mert elég tágas, keveset fogyaszt, valamint jobban is tetszik mint a Matiz. Nekünk már 9 éves lesz a kocsi, eddig nem volt különösebb probléma vele hála istennek.
3/6 A kérdező kommentje:
oksa köszi
2012. ápr. 4. 03:14
4/6 A kérdező kommentje:
hupsz bocsi véletlen emeltem ki :s
2012. ápr. 4. 03:15
5/6 anonim válasza:
Egyiket sem! Ez a két leggagyibb autó, ami a piacon van, a biztonságról nem is beszélve. Nem tudom mennyit szánsz rá, de minimum egy C Corsa, Peugeot 206 féle autóban kéne gondolkodni. Már csak a saját testi épséged miatt is.
6/6 anonim válasza:
A kettő közül a Kalos sokkal autószerűbb minden tekintetben. Ami külön érdekes, hogy kb. egyformán fogyasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!