Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daewoo Lanos milyen kocsi?

Daewoo Lanos milyen kocsi?

Figyelt kérdés
Első autót keresek majd előbb utóbb, keveset akarok rá költeni, ketten vagyunk párommal. A Swift nekem vékony, ezért néztem ezt, klímáról nem akarok lemondani. Van aki ilyet használ?

2012. márc. 25. 15:51
 1/6 Dardius válasza:
anyumnak volt ilyen 5 évig az öt év alatt fékpofa és 1szer volt lengéscsilapitó cserélve semi baja nem volt és nagyon szerette 1 baj volt vele az övé 1.6 benzines volt és 10liter benzint bezabálta simán
2012. márc. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
inkább nexiát vegyél a 8 szelepes opel motoros nekem 16 szelepes volt 100-120-as temponál 6.5 l evett ebben is van klimás ,abs, stb szerette a család mert birta is a tempot,pakolni is lehetett bele.javittatásra sem kellett sokat költenünk. a lanosnak nagyobb az étvágya
2012. márc. 25. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyik barátomnak van ilyen autója, nincs vele soha gondja, viszont kb. suzukival van egy szinten, ez sem egy életbiztosítás egyáltalán. Kicsi és belül is érződik, hogy gyenge autó, viszont kényelemre jobb a Swiftnél. Inkább nézz Toyota Corollát, Mitsubishi Galant-ot, 3-as Golfot, ilyeneket.
2012. márc. 25. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

"a 8 szelepes opel motoros nekem 16 szelepes volt"

te ferikém ezt a baromságot gondold újra mégegyszer.

2012. márc. 25. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
4-nek.néz utána 8szelepes 75 lovas f astra motor 16 szelepes 90 lóerö, mind a kettö 1500ccm
2012. márc. 26. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
egyébként a daewoo esperoban is a 16 szelepes 1500ccm-es van,valamint 1.8.as és 2000-es vektra motor
2012. márc. 26. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!