Össze karcolják az autóm éjszakánként. Mit tegyek?
Bizony, a rendőrség harap az önbíráskodásért.
Inkább videózz.
Csakhogy éjszaka hogyan videózod le őket úgy,hogy felismerhetőek legyenek?
Úgy,hogy megkérsz valakit,hogy videózza a kocsit.Te meg arrébb vársz.Miután megcsinálták,te szépen,lemaradva mész utánuk,hazakíséred őket és/vagy közben hívod a rendőrséget.De jobb,ha legalább odáig elkíséred őket,ahol valószínűleg sokáig megmaradnak,mert,ha megneszelik,elszaladnak és nem lesz több lehetőséged,mert valószínűleg egyszerűen nem csinálnak többé ilyet.Nem biztos,de benne van a kockázat.
Szóval,szépen haza kell őket kísérni,akkor megvan a lakcím,odahívni a rendőröket,te elmondod,hogy milyen ruhában voltak,nekik van olyan ruhájuk,a felvétel pedig megerősíti az elmondottakat és talán még az ujjlenyomatuk is ottmarad az autón,megtalálhatják náluk az eszközt,amivel összekarcolták.
Ha egyszerűen erőszakot alkalmaznál,még meg is böködhetik a fejed meg abból nem lesz kártérítésed sem.És retteghetsz minden este,mikor verik szarrá az autódat ezért.
Amit sokan leírtak. Vedd fel videóra, rendszámostul aztán amikor megvan, akkor meg szépen mehet verés. Volt hasonló problémám, valaki nekem jött(egy yaris versoval,egy fél éves RS Octavianak), letörte a tükrömet, utána mentem, nekiállt hőbölögni, meg anyázni. Elgurult a gyógyszerem és szájbavertem úgy a hapsit a benzinkúton, aztán meg engem akartak lecsukni önbíráskodásért, meg súlyos testi sértésért.Hát megmondtam a bíró barátomnak, ha ez a "csodabogár" miatt rám húznak valamit, akkor kapja még egy kicsit az ívet családostól... Megúsztam egy figyelmeztetéssel,de ha nincs a bíró barátom, lecsuknak..
Tehát a verést okosan, úgy, hogy ne lássanak és ne kézzel üssétek,mert az látszik a kézfejeden:)
Köszönöm a Válaszokat
Fel szeretném venni videóra ki műveli ezt, csak este nem látszana semmi a videófelvételből+nem tudom minden este lesni
mikor karcolja meg éppen valaki az autóm, mert dolgozni is kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!