Milyen autót egy 19 évesnek? ( Volkswagen sirocco tulajok benézhetnének 1981-1992! )
Már tettem fel korábban ezt a kérdsét, tudom :D de szeretnék még több információt magamba szívni.
szóval. 500 000 ft. ot áldozok rá!
Néztem ezeket a 80 as 90 es évjáratú siroccokat. tapasztalatok?
szerény ember vagyok én :D hazudnék ha nem mondanám, hogy szeretek oda lépni :D de az esztétika úgy az egész ha ránézel nagyon fontos.. jolvan ez a kategória tudom nem ennél az árnál kezdődik... dehát próbálom a legjobbat kihozni ebben is segíthettek.
ezt a suzuki GTi is megér egy utána olvasást még!!! én nyitott vagyok, és nem is hangzik rosszul.
Jaja. Azért írtam. Nézz róla videót is. Pl ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Ub4N3UlpII4
Amit linkeltem az előbb oldalt annak az egyik szerzőjének az autója. Amúgy annyira nem bonyolult az átépítés mert gyakorlatilag hajtókar, dugó, injektor, vezérlés, üzemanyagpumpa, hengerfej csere és van egy olyan swifted ami 8-9 másodperc alatt százon van. Esetleg egy gti váltó ami marha rövid vagy egy 1.0-ásé ami hosszabb a gtinél de rövidebb az 1.3-asnál. Amúgy meg lehet egy swiftet is szépen csinálni, hogy ha kerüli az ember tesco tuningot. Tehát nagy felni, de nem túl nagy /az oldalon van is ajánlás hogy mekkorát/ felni, ültetés, egyszínű festés, kipufogó !rendszer!, nem csak hátsó dob és még meg is fordulhatnak utánna. Én építenék egy ilyet ha lenne rá pénzem. :D Pl nézd meg ezt: [link]
Nem egy csicsás gané, hanem egy szép autó. Legalábbis szerintem.
én úgy tudom mercedest meg VÉGKÉPP nem kapnék ennyi pénzért. legalábbis ami nincsen szanaszéjjel hajtva.
egyébként, nem tetszenek se a mostani mercik se a régebbiek.
csak a 'bobbi' mercivel meg az '54 es 300sl el vagyok kibékülve. azok tetszenek de nagyon :D
ez a coupe amire te gondolsz melyik? adjatok valami kép linket is légyszíves köszönöm :)
Első generációs Chrysler/Dodge Neon, 4 ajtós vagy coupe változat. 2literes 16 szelepes motor, 133 lóerő(van nagyobb teljesítményű is).
Hátul teljesen független felfüggesztés stabilizátorral ellátva. Keret nélküli oldal ablakok nagyon baba:D.
Új alkatrész könnyen beszerezhető, bontottat nem igen kapni. 500 000-be szerintem belefér. Nekem egy 2 ajtós coupe van 1 éve ,hogy megvan a kötelezö cseréken kivűl nem volt gondom vele. Szeretem nyomni neki, amit Kérek tőle azt teljesíti. Ha nem hajszolod folyton akkor a fogyasztása türhető 8-9l körüli vegyes fogyasztás. Fiatalos, sportos, mi kell meg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!