Milyen autót egy 19 évesnek? ( Volkswagen sirocco tulajok benézhetnének 1981-1992! )
Már tettem fel korábban ezt a kérdsét, tudom :D de szeretnék még több információt magamba szívni.
szóval. 500 000 ft. ot áldozok rá!
Néztem ezeket a 80 as 90 es évjáratú siroccokat. tapasztalatok?
Első! Ez a szerelem. Én is egy 17 éves Porsche 924-essel kezdtem, annak idején, pedig akkor az árából sokkal fiatalabb használati tárgy jellegű autót vehettem volna.
Kérdezőnek: vannak nagy fauvéfan haverjaim, megkérdezzem őket?
értelek titeket.
nekem első autó lenne saját erőből megteremtett pénzből.
szóval, nagyon meg akarom válogatni meg gondolni.
nem föltétlen a sirocco, csak megtetszett. ha tudnám mit akarok, nem tettem volna fel a kérdést.
a cápa 'béemvére' meg annyit, hogy nekem ez így kevés, hogy azt vegyed mer tudsz vele hóban csuszkálni, barátom ÁPRILISVAN! :D
olyat írj már hogy eljutsz e a kapuig a garázsból 6000 ft l :D meg nem kell nekem6 méteres zászlóshajó :D:D érveket emberek ÉRVEKET TAPASZTALATOKAT :D
ez is jó. hol találok én használtan nem széthajtott autót? olyat az isten nem tud :D:D
viszont vannak nagyon jól helyre pofozott kocsik. legalábbis akadnak.
IGEN KÉRDEZD MEG A VW es HAVERJAIDAT LÉGYSZÍVES, KÖSZÖNÖM!
első kérdezőnek: Milyenre gondoltál ami nem 20 éves és 500 000 tényleg érdekel.
ANNYIT KÉRNÉK, hogy valami konstruktív dolgot írjatok (autót tapasztalatot), most így leflegmázni, hogy minek akarok 20 éveset xy pénzért ... sehova se vezet, részemről legalábbis
Én írtam a cápa BMW-t. Az biztos hogy nem győznéd tankolni. A régi autókat én is szeretem, ezek az újak már nem tetszenek csak egy-kettő. Na ha számít a fogyasztás akkor azt kell hogy mondjam hogy régi swift. Tudom hogy le fognak érte b@szni, hogy ennyi pénzből már mást is lehet venni. Régi swifttel van tapasztalatom, ez egy nagyon kezes autó, nagyon könnyű vezetni, keveset fogyaszt, megbízható és olcsón kapsz hozzá mindent. Az 1.3-as már alapból jól megy, de főleg akkor ha magas fordulaton használod. HA viszont azt akarod hogy egy sportos vadállat legyen, ami max 8 litert eszik hogy ha állandóan huzatod , de egyébként eljár 5.5-6 literrel akkor a swift GTI kell neked. Én 350-400 ezerért vennék egy alap 1.3-as swiftet, meg egy komplett gti motort. Ha van pénzed akkor belerakod és bepapírozod, ha nincs annyi akkor átépíted a mezei swift motort GTI-re. Itt mindent megtalálsz: [link]
Egyébként én egy 1.3-assal szoktam járni, de ez is szedi a lábát, csak pörgetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!