Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez tényleg a Yamaha DT 125...

Ez tényleg a Yamaha DT 125 endúróba való? Fontos!

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 27. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezen mit nem értesz?

Világosan levan írva minden.

2012. márc. 27. 23:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs h értetlenkedek de amatőr vagyok még ezen a téren.Csak mert aztmondták hogy 20 ezer körül mennek az endurokba a dugattyúk st meg az téveszt meg hogy az van az oldalon hogy robogó alkatrész.Akkor ez az enduro dt dugattyúja?
2012. márc. 27. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen az!

De mérd meg mekkora átmérő kell a tiédbe! De aztán nehogy mérőszalaggal vagy valami vacakkal hanem tolómérővel!

2012. márc. 27. 23:57
 4/5 anonim válasza:

Gyárilag 56mm ha jól tudom, szóval ez fúrás után való a balekok motorjába.

Ha dugó kell akkor valószínűleg fúrás is kell, amit egy közeli motorosboltban örömmel elintéznek neked cirka 25k körül.(22k dugó plusz fúrás), de ha ez neked drága és örömed leled abban, hogy 40 üzemóránál kevesebbet bír a géped dugója és szeretsz szerelni, akkor ezt a dugót neked találták ki.

A proxx, wössner nem véletlen nem mentek csődbe, a gép legkomolyabban igénybevett részén nem lehet spórolni.(a különbözet kevesebb, mint 10000 forint, ami lassan 20 liter benzin ára)

2012. márc. 28. 02:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a felvilágosítást de interneten sehol nem találok dt be dugattyút bár boltban még nem kérdeztem.
2012. márc. 29. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!