Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Polo Classic ''rángat''?...

VW Polo Classic ''rángat''? (többi lent)

Figyelt kérdés
VW Polo Classicom van, és nemrég elment az alapjárat (leállt alapjáraton), és közbe elkezdte azt csinálni, hogy mikor kb. 80-nál többet akarok menni, gyorsít és mintha visszaesne a fordulat, vissza ránt (többször), utána gyorsít tovább. Ez mitől van?
2012. márc. 26. 19:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ezt 3-ban csinálja gyakrabban, de 4-be is szokta..
2012. márc. 26. 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy folytószelep takarítás jót tesz neki. Nekem a Sordobam csinálta ezeket. Alapjárat alacsony, ingadozik hideg motornál könnyen lefulladt.

Sajnos nekem a folytószelepet cserélni is kellet mert a computeres csatlakozó K.O. lett. Az egy kicsit drágább mulatság.

2012. márc. 26. 19:45
 3/3 anonim válasza:
ugyanilyen autóm van...nekem azért szaggatott, mert meg volt lazulva az olajszűrő, nem tekerték fel normálisan a csere után....no meg meg lehetnem nézni a gyújtáskábelt is, lehet, hogy az a szar...nálam már működik minden jól
2012. júl. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!