Melyiket vegyem? RENAULT MEGANE Classic 1.6 RN 1998 MAZDA 323 1.5 Safety AC 1997
Első autóm lesz, írjátok le a véleményeket.
Fogyasztás, teljesítmény ilyenek érdekelnének, lehetőleg olyan írjon akinek volt is.
"2 évig Renault Megane Classic kocsink. Én csak rosszat tudok róla mondani"
Az autóvásárlás alapszabálya:
F betűs autót NEM veszünk! Fiat, Ford, Franciák...
Sose fogják megtanulni az emberek?!
97-es Renault meganunk van(1.6 benzin),mi hoztuk ki a szalonból.
Most 270000km van benne.Eddig ami baja volt:240000km-nél összeszakadt a hátsó torzió(markoló kanál volt benne)
220000km-nél volt hengerfejes és ekkortájt ment el egy trafó is,aztán első üléseket cseréltem benne,mert ki voltak ülve.
Ezen kívül soha semmi komoly baja nem volt.Néha alapjárat ingadozott,de alapjárati motor pucolás aztán jó.
Motor olajat nem eszi,kuplung még gyári.
Alkatrész nem drága csak jó helyen kell venni.
Azonkívül bontóba tömegével vannak fillérekért cuccok.
Komplett vezérléscsere 40000Ft,első fékgarnitúra csere(tárcsák+betétek) 25000Ft.Szerintem nem vészes.Érdekelne,hogy ezek mibe fájnak a japán autónál és van e bőven bontott alkatrész.
Ehhez hozzátartozik,hogy apám rossz gazdája volt,mert volt,hogy 50000km se olaj se légszűrő nem volt cserélve.
"Ehhez hozzátartozik,hogy apám rossz gazdája volt,mert volt,hogy 50000km se olaj se légszűrő nem volt cserélve."
Csóró autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!