Van egy '97-es suzuki swiftem. Miért van az hogy kevés benzinnel nehezen indul?
A probléma akkor van ha a tank szint negyed alá megy. Ha tele van a tank (pontosabban negyed fölött akkor mélyen búg az ac és indul is a kocsi). Amikor a szint negyed alá csökken és úgy próbálom beindítani gyújtás kapcsolása után az ac nem mélyen búg hanem magasabb hangon és ha így próbálom beindítani eltart vagy 5 másodpercig is. Ha viszont többször ráadom a gyújtás elkezd egyre mélyebben búgni és utána úgy indul mintha tele lenne a tank. Utána ha leállítom pár óráig tökéletesen indul, de utána már megint elkezdi. Mi lehet a gond? Gondolom ha az ac szar lenne torpanna meg nem is húznia egyenletesen. Tanuló vagyok nincs pénzem teletankolni, de ezt a problémát szeretném orvosolni. Hallottam már, hogy másoknak is van ilyen baja, de elég sok suzukis ismerősömnek azonnal indul ha csak pár liter is van benne. 1,5 éve van meg a kocsi amikor megvettem cseréltem a benzinszűrőt is meg csomó mindent, de azóta is fent áll a probléma.
köszi!
2 van benne, egy a tanknál,meg az AC.
A tanknál lévő egy propelleres kis szutyok, ami előrenyomja az AC-hez, valószínűleg ez gyengélkedik, tipikusan erre utal a hibajelenség.
Kérdező!
Felújítással nem érdemes sz.rakodni! Lehet, hogy 1 év múlva a felújított is bedöglik. Inkább érdemes keresni egy újat (unix, bárdi, láng stb)
Viszont neked NEM az Ac-re van szükséged hanem arra az üzemanyag szivattyúra ami a tankból juttatja el az Ac-ig az üzemanyagot!!
Megnevezései: tápszivattyú, léptetőszivattyú, bmw-nél: átemelőszivattyú.
A te esetedben ez egy propellerre hasonlít.
Ha bármilyen autósboltba bemész akkor az a fenti megnevezések alapján tudni fogják, hogy mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!