Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek kell szemüveg a...

Szerintetek kell szemüveg a jogsihoz? Többi lent

Figyelt kérdés
Az egyik szemem teljesen jó, a másik viszont kicsit gyenge, homályosan látok vele és a szemvizsgálós betűs táblán, mondjuk a 6 betűből / számból csak a felső kettőt látom tisztán, a harmadikat nagyon nehezen, a többit nem nagyon.
2012. márc. 25. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
háziorvosnál kiderül. muszáj egészséges szemmel menni tanulni.
2012. márc. 25. 23:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Az orvos vizsgálat eldönti. Jogosítványt így is szerezhetsz csak benne lesz, hogy szemüveggel vezethetsz ( ez egy kód amit a kategória mellé írnak ).
2012. márc. 25. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem borzasztó a szemem, -2.5-ös, mégse írták bele az alkalmasságiba
2012. márc. 26. 00:00
 4/10 anonim ***** válasza:

A -2.5 az nem erős.

Nekem 4.5, és 5.

Menj el, és nézesd meg.

2012. márc. 26. 06:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak a jogsihoz kell, hanem úgy egyébként is. Nem zavar hogy mész az utcán és nem látsz rendesen????
2012. márc. 26. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem olyan zavaró az.

Nekem 4.5, és 5, és már 3 éve nincs szemüvegem.

Annyi hogyha buszozok akkor valakitől meg kell kérdeznem hova megy a busz, mert nem látom mi van ráírva :D

2012. márc. 26. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is -2,5-es szemüvegem van, anélkül haza sem találnék:D A jogsimkor olyan -1,5 lehetett, de bele van írva egy kódszám, ez jelenti azt h szemüveggel vezethetek csak.
2012. márc. 26. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
kapsz egy kódot, ami a korlátozást jelenti, habár ha megcsináltatod a szemedet, lófasz nem fogja figyelni hogy azzal vezetsz e vagy sem, ha meg igen, megmondod a buz1 sünnek, hogy kontaktlencse van bent azt kész.
2012. márc. 26. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy lehet az hogy én sokkal rosszabb szemmel simán mászkálok utcán :D Jó embereket nem ismerek meg meg ilyesmi de hazatalálok :)
2012. márc. 26. 12:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Srácok félreértettétek. Én 2 szemmel teljesen jól látok, viszont csak a bal rossz, tehát ha a jobb szememet becsukom úgy homályos. Két szemmel teljesen jól látok
2012. márc. 26. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!