Simson felújítás így jó lessz?
Én biztosan nem foglak megtalálni. Egy 60-as henger tényleg nem vágja gallyra a főtengőt, nekem is a gyári volt benne csak felújítva. De a mai eszemmel már nem szórakoznék vele a 60-assal sem. A simson egyszerűen nem arra való. Egy gyári álapotú simson az érték. A többi csak házi barkács, kókány. Kedves Endre! Nem fogom felvenni a Te stílusodat. Lehet egy pár évvel idősebb vagyok, lehet többet is szereltem, de én már kinőttem. Bátran heveskedhetsz a 70-es 80-as 90-es szettek, felfúrt karbik, sport főtengelyek mellett, de idővel majd kinövöd, hacsak nem ebből fogsz élni.Pár év múlva majd rájössz, hogy mi mire való. Meg lehet csinálni, amiket mindketten leírtunk, de végül úgyis egy simson marad, ami nem képvisel még annyi értéket sem, mint a kiindulási alap, maximum egy 14-15 évesnek ér többet.
Kedves kérdező!
Úgyis meg fogod csinálni, amit kigondoltál, de nyugodtan tedd is meg. Amit mindannyian leírtunk az úgy van. Én még annyit tennék hozzá, hogy a simsont szeretők inkább megfordulnak egy gyönyörű, gyári állapotu simson után, mint egy szomszédébresztő hangú simson után, ami talán megy 100-al. Egy 50-es Puch (a típusa most nem ugrik be) úgyis agyonveri bármelyik tuning simsont. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!