OPEL Astra G szivargyújtó csatlakozóból kicsúszik minden! Konstrukciós hiba?
Szedtem már szét, és azt tapasztaltam, hogy nem igen férne be hosszabb méretű szivargyújtó-alj, mert hátul ütközne. Így vettem már az autót, mindig kiesik minden belőle, mert a testhez érintkezésnél van pont az aljzat határa, és inkább kiugrik, s mindig kézzel kell visszanyomkodnom.! Ez ellen akarok valami megoldást!
A csere sajnos nem lehetséges, mert LED-esítettem az aljzatot, és látványilag is már maradnia kell ennek!
Becsokiztok, ha megtudjátok, miért van ez.
Tisztelt Opel úgy gondolta, hogy elől a szivargyújtó legyen szivargyújtó.
Ott ne tölts sem navigációt, sem hűtőtáskát, semmit.
Ezért azt találták ki - rohadjanak meg a születésük napján - hogy egy hangyafasznyival nagyobb átmérővel gyártatnak szivargyújtót.
Tehát nem azért csúszik ki minden, mert kicsi, vagy mert elkoptak a körmök, hanem mert "NAGYOBB A LYUK"!
Rohadjanak meg, de komolyan!
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy vettem egy parányi USB szivargyújtó csatlakozót, amit teljesen befed és csak USB-t használok úgyis GPS-hez és telefonhoz, szóval nem gond.
De még annak idején szétszedtem az aljzatot és a körmöket kihajtogattam és picit jobban fog...
De ha igaz amit írsz, akkor azt nem értem, hogy mi a helyzet az Astra G-vel, aminek csak egy csatlakozója van, tehát nincs hátul, ahova a "normál" méretű csatlakozókat lehetne dugni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!