Miért van az, hogy ha kint van a T betű, akkor előzgetnek, ha pedig nincs, akkor nem?
Két hónapja van jogosítványom. Általában mindig a megengedett sebességgel megyek, ha kint van a T betű, akkor orrba-szájba előzgetnek látszólag indok nélkül, mert előttem halad utána ugyanolyan sebességgel. Ha nincs kint a T betű, akkor jönnek szépen mögöttem, hiszen nem megyek lassan. Vagy a T betű azt jelenti,hogy Tisztelt Uram, előzzön meg?!
Sokszor nekem kell lassítanom, hogy beférjen a barom.
Azért egy kicsit kiszínezted a történetet:)
"Sokszor nekem kell lassítanom, hogy beférjen a barom."
Ezt csak te érzed így. Én is mikor előzök, villog szemből a barom, pedig kényelmesen visszatérek a sávomba...
Egy tanács. Városon belül menjél legalább 60-al, ezért még nem büntetnek.
Nyilván...
Még a közelemben sincs, de már villog. Szeretik az emberek figyelmeztetni a másikat. Sokan a közlekedésben élik ki a kisebbségi komplexusaikat. Te is ilyen ember lehetsz:)
23:32
Nem az a tény zavar, hogy megelőznek, hanem ez a kettősség. Olvasd el a leírást.
Szerinted miért lehet tanulómatricát kapni a boltokban? Azért, mert a friss jogosítvánnyal rendelkező vezetők még igenis tanulók. Azért, mert meg van a vizsgájuk, még nem számítanak gyakorlottnak. És ha valamit rosszul csinálnak, akkor ELVILEG nem dudálnak és mutogatnak, mert kint van a jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!