Mi a legjobb megoldás egy robogó ellopása ellen?
gázcső+lánc
gázcsövet vagy annak kinéző csövet még a legostobább cigány se próbálja meg levágni
"mélygarázsban milyen GPS van?"
Nos, az aktív rendszerek GSM hálózaton kommunikálnak. Manapság már igen kevés mélygarázs van, ahol nincs térerő.
Két eset lehetsége:
1.) A mélygarázsban leparkolok, az összes tiltás aktív, az utolső ismertpozíció a mélygarázs bejárata. (Esetleg még le is van láncolva.) Ha elmozdítják, akkor riasztás történik (szirénával ahogy kell), én odamegyek ahol leparkoltam, a járőr pedig a bejárathoz. Ha berakták egy furgonba, akkor is meglesz az útirány.
2.) Leparkoltam valahol (többi mint fent), és valaki leviszi egy mélygarázsba. (persze csakis szállítva, mert a kormányzár alap, miközben szirénázik) Akkor is az utolsó ismert pozíció a mélygarázs bejárata, tehát lesz hol keresni!
Nagyjából ennyi...
Olyan 25.000-40.000 HUF, de nem kimondottan robogó GPS követőként ismert, hanem GPS követőként.
Javaslom, ezt nézd meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!