Ha használt autót szeretnék venni, milyen költségek vannak a vételáron kívül?
Figyelt kérdés
Első autóm lenne, szóval autóvásárlás terén nagyon tudatlan vagyok. Most tanulok vezetni, úgyhogy tényleg semmi tapasztalatom nincs még az autókkal kapcsolatban :)
Szóval hogy van ez, kinézem magamnak az árban megfelelő autót, kifizetem, és ezen kívül még mire és mennyit kell költenem? Ha megközelítő árakat tudtok írni, nekem az is jó, csak hogy valamennyire képben legyek.
2012. márc. 21. 10:05
11/12 anonim válasza:
Az, hogy jobban néznek ki egy dolog.
Minőségben, megbízhatóságban, korban, alkatrész ellátottságban is jobbak az astrák. Hidd el nekem, jobban jársz ha még gyűjtögetsz egy kicsit... :)
Itt rengeteg véleményt olvashatsz astra tulajdonosoktól:
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, akkor mindenképp megfogadom a tanácsod :) Csak a rövidtávú kényelem vezérelt, hogy nyárra mindenképp autó legyen a fenekem alatt, amikor szükség van rá, de akkor inkább várok egy kicsit tovább.
2012. márc. 23. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!