Audi S3 1.8T Quattro-t szeretnék venni. Mi a vélemény róla?
Első kocsim lenne:) Lány vagyok:)
Meg még az kérdésem, hogy amikor megvesz valaki egy kocsit akkor miket kell rajta egyből kicserélni? Olaj meg valami vezérmű szíj izéről hallottam.
Első kocsinak erős kicsit...bár sosem lehet tudni... Vigyél magaddal egy szerelőt,lehetőleg olyat aki ért az S3-asokhoz. Azért kell Ő ,mert sok az összefoldozott,totálkárból talpra állított darab....
Tehát kicserélendő alkatrészek : Olajszűrő,levegő szűrő,motor olaj, diffi olaj(a quattro hajtás miatt), váltó olaj, vezérműszíj,vízpumpa.
Amire ennél oda kell figyelni : motortérben ne legyen SEHOL megfolyás (olaj,víz),ne csöpögjön sehol semmi belőle (kivéve ha kipróbálod a klímát,akkor jöhet ki a kondenz víz,de ez természetes). Amikor beindítják az autót (lehetőleg hideg motornál) nézni kell ,hogy nem dob-e füstöt a kipufogó! Ha dob KÉK füstöt akkor hagyd ott...eszi a motor az olajat,és fel kell majd újítani.
De,ahol tuti segítenek neked ebben : audiklub.hu
Szia!
Az audi S3 egy kiváló és nagyon erős autó.
Vigyél magaddal egy hozzáértőt. Ha minden OK akkor vedd meg nyugodtan. A gázpedállal pedig csak óvatosan... ez az autó egy igazi méregzsák! :)
Ha megvetted akkor FELTÉTLENÜL le kell cserélned a motorolajat (mobil 1 vagy castrol), olajszűrőt, levegőszűrőt, pollenszűrőt, üzemanyagszűrőt!
Ezenfelül fontos ellenőrizni a vezérműszíj és a görgők állapotát. Ha a szíj repedezett akkor azonnal csere. (vízpumpával együtt!)
Nagyon fontos, hogy NE márkaszervizbe vidd. Iszonyatos árakon dolgoznak és többnyire kontár munkát végeznek...
(Vw szalonban voltam gyakornok... :S )
Inkább keress egy megbízható maszek szerelőt!
S3 1.8T? Hát azt, hogy butaság volt feltenni a kérdést.Keress egy hozzá értő ismerőst, nézz körül a forumokon és vegyél egy szép darabot. Aztán kezd el hajtani utána mehet rá a chip úgy már 220 LE-s lesz a paripa, ha még mindig gizda akkor mehet a többi.
Nem nyúlhatsz mellé a kis döggel:)
Köszi mindenkinek a válaszokat:)
Utolsó:
Gyárilag 224 lóerős:)
De nem akarom én tuningolgatni csak majd szép fényes kerekeket szeretnék rá:) Meg sötét ablakokat:)
Mindig olyan kocsit szerettem volna amire azt lehet mondani, hogy kicsi a bors, de erős:)) Na ez pont ilyen szerintem:)
Bocs, néha hülye az ember...
Skoda 1.8T motor csak 180Le-s és ismerősnek az van, Osztrákban meg egy havernak egy S3,de abban már semmi nem gyári, leginkább a lovak nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!