Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez miért van hogy Simoba a...

Ez miért van hogy Simoba a benyába nem keverék oil hanem normál motor oil vagy Hidraulika lett öntve és nem állt/sült be a dugó?

Figyelt kérdés
hozzá teszem nem én voltam mert én sport motorozok már 4 éve Gigxrrel nyomom csak erre nagyon kiváncs vagyok hogy miért nem sült vagy állt be a dugó és a srác állítása szerint pluban 3 km tiszta bengával ment ! Vagy a simok ennyire bírják a kiképzést ?!
2012. márc. 20. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen...simson, házipálinkával is elmegy.

De én sajnálnám azt a motort, most annak a srácnak olyan nehéz lenne megvenni egy liter 700ft-os Arol 2T-t?

A kérdésre válaszolva ez csak szerencse motorfékezésnél is szárazon dolgozik a motor, amiről tudjuk nagyon jól, hogy a kétütemű motornak nem tesz jót, mert a kenés a motor lelke, de a hidraulikaolajos, meg a tisztabenyás dolog azért elég meredek.

2012. márc. 20. 22:15
 2/9 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy ne rólam vegyen példát hogy a gigxernél visszadom 4 ből 2 be mert ez 4t az meg 2t ami nem szereti a motorféket és volt neki egy szép bukása hogy 70 nel jött utánam 90ccm simoval és vissza dobda 4 ből 2 be körforgalom előtt és keresztbe állt a dugó kerék blokkolt ..mert az tetszik a srácnak hogy nekem vissza durrog a gigxer mikor vissza pakolom neki meg a simo+ nem .....az meredek ezért kérdeztem rá hogy hogy hogy nem sült be neki tiszta benzinnel meg hidraulika oil lal mert ez nem jött le még mindig hogy miért nem sült be neki.....
2012. márc. 20. 23:28
 3/9 A kérdező kommentje:

jaja ebben igazad van ogy 700ft ha 2 ezer lenne akkor is ami kell bele az kell bele és ezt is elmondtam neki hogy így nagy motoros körökbe nem jöhet hogy így bánik a motorral(elhanyagolja..) mert ezért fogak peregnek ki ha valaki gyilkolja a gépet

.....

2012. márc. 20. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg kell hagyni, hogy a simson tényleg bírja a strapát.De ha hallgat rád a srác, akkor légyszíves beszélj a fejével, mert ma hazafelé menet is láttam 1 totálkárra tört Ducatit az út szélén, a figyelmetlen autós kifordult elé, na akkor ha a srácnak egyszer csak besül a dugó, ránt rajta egyet a motor, nagyon csúnyán elszállhat.Mennyi idős amúgy, mert nekem 15 évesen több eszem van ennél.
2012. márc. 21. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Szegény simson. Beszélgess a sráccal hogy a 2t az nem 4t. Ehez 2t motorolaj kell. És ne motorfékezzen mert akkor nincs kenés és besül neki a francba.
2012. márc. 21. 20:51
 6/9 A kérdező kommentje:
hát figyeljetek én le vertem neki 2 nagy pofont mondtam neki hogy egyszer megunja a simo és keresztbe áll a dogó hogy le szakad a hajtó karról mert 4 ból csórinak vissza dobta 1 be és nekem itt durrant be az agyam hogy én nem merem vissza dobni a gigxinek pedig az ugye 4t ......
2012. márc. 27. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Hagyjad, reménytelen, sőt, vigyázz is vele, mert neked fog balesetet okozni
2012. márc. 27. 18:04
 8/9 A kérdező kommentje:
maradt 1szitu mikor kicsit piás hogymeg iszik 1 -2 sört és rávár 3 órát ugy ül motorra és szólok a jardnak mert ezt a kis köc.ögöt ki kell vonni a forgalomból mert életveszélyes amit művel.
2012. márc. 27. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos a leírásod alapján azt tudom mondani reménytelen a fickó, nekem is van egy idióta ismerősöm aki nem akarja elhinni, hogy a szimó nem versenygép...

Sajnos hülyeség ellen még mindig nincs orvosság.

A baj csak az, hogy az ilyen idióták nem az üres pusztában száguldoznak hanem a forgalomban, amikor aztán baj van a hülyeségük miatt, sajnos rendszerint mások is részeseivé vállnak az ő hülyeségeik felettébb negatív hatásainak.

2012. máj. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!