Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi a leg gázabb...

Szerintetek mi a leg gázabb autó magyarországon?

Figyelt kérdés

olyanokra gondolok amiket az utcán látsz, átlag autókra.

Szerintem a suzuki swift, de leginkább az előző széria 199*-es.

2012. márc. 20. 17:07
1 2 3 4
 21/32 pagan ***** válasza:
hát jah,a daewok is atom undorítóak,meg a suzuki is,én az új swiftet is összenyomatnám,az is egy formátlan valami,de ha belegondoltok ezeknek nem az a funkciójuk hogy szépek legyenek:D,fentebb olvastam a FORD KA-t,nos hát igen,a multipla után nálam az jön a sorban
2012. márc. 21. 09:16
 22/32 anonim ***** válasza:
26%

addig nem gáz egy autó, ameddig arra és úgy használják, amire való.

a sufnituningos kis menőcsávók a gázok, meg az autóik.

egyáltalán nem szégyen buzukival járni. sztem sokkal nagyobb gáz ha valaki megvesz egy böszme terepjárót 15-20 milkáért és még leparkolni sem képes vele a 2 csík közé a teszkó parkolóban.

az összes fütyihosszabbító autó gáz, mert a tulaj valamit kompenzálni akar vele.

ja, meg tudod mi a gáz? a helyesírásod.

2012. márc. 21. 11:16
 23/32 anonim ***** válasza:

én is utálom a kis szar sufnituningos autókat, és főleg azért mert emiatt sokszor az igényes autókat is annak nézik

nekem gsi corsa van, lexmaul tuninggal, normális méretű (195/45/16) felnivel és gumival, ízléses lökhárító elöl-hátul és egy dupla csövű acél kipufogó mindenféle hang nélkül!

erre megyek a gumishoz, és ilyet szól, jó lenne az én autómra a 155ös gumi is, mivel ebbe tuti nincs 1.8as motor, valszeg csak ráragasztottam...

+ amitől hülyét kapok, hogy rárakják a swiftre, corsára meg társaira a 215ös gumikat, és csodálkoznak hogy beleér a kasztniba meg nem bírnak parkolni szervó hiányában

2012. márc. 21. 12:20
 24/32 anonim ***** válasza:
Szerintem az elmehet a jó anyjába, aki szidja az új Swiftet. Sosem volt ilyenem, nem is lesz, de a világon semmi baj nincs vele. Előítéletből és sznobságból szidják!
2012. márc. 21. 19:39
 25/32 anonim ***** válasza:
Sztem a Swift nem csúnya, ráadásul kis fogyasztású, "igénytelen motor hajtja, az már más kérdés, hogy a vezetője gyakran látogatja-e a Tesco tuningközpontot. Egy ízléses tuning is sokat dob a kinézetén.
2012. márc. 21. 20:16
 26/32 anonim ***** válasza:

Fiat Multipa!

De a Wagon R+ is megéri a pénzét. Ezt csak a külső alapján mondom.

2012. márc. 21. 23:18
 27/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az új swift IS hányadék. Alaktalan. Nincs fara, túl rövid az orra és fent van az egekben. És túl drágán adják. Ennyit nem ér. Közel sem.
2012. márc. 21. 23:37
 28/32 pagan ***** válasza:
nem sznobságból mondják hogy sz@ar a swift,tényleg egy hulladék,azért nem vennék autót hogy csak legyen,nézzen ki valahogy a szerencsétlen legalább,én nem sznobkodok nekem 20 éves autóm van és 5 új swiftre sem cserélném el!
2012. márc. 23. 10:18
 29/32 anonim ***** válasza:
A világon semmi baj nincs a külsejével. Lehet, hogy neked nem tetszik, de egyáltalán nem csúnya. Hidd el, hogy egy új Swift sokkal biztonságosabb, mint bármilyen 20 éves autó.
2012. márc. 23. 16:41
 30/32 pagan ***** válasza:
nincs hát,csak olyan mint egy teáskanna:),na mindegy,2 tábor van,2 perspektíva,szerintem felháborítóan szikkadt,és nem biztonságról van szó,egy 20 millás kocsiban meg lehet halni,én nem e szempontból közelítek,ha lejár az időnk mindegy miben ülünk,de amég ülök valamiben az tuti nem suzi lesz:D
2012. márc. 23. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!