Szerintetek mi a leg gázabb autó magyarországon?
olyanokra gondolok amiket az utcán látsz, átlag autókra.
Szerintem a suzuki swift, de leginkább az előző széria 199*-es.
addig nem gáz egy autó, ameddig arra és úgy használják, amire való.
a sufnituningos kis menőcsávók a gázok, meg az autóik.
egyáltalán nem szégyen buzukival járni. sztem sokkal nagyobb gáz ha valaki megvesz egy böszme terepjárót 15-20 milkáért és még leparkolni sem képes vele a 2 csík közé a teszkó parkolóban.
az összes fütyihosszabbító autó gáz, mert a tulaj valamit kompenzálni akar vele.
ja, meg tudod mi a gáz? a helyesírásod.
én is utálom a kis szar sufnituningos autókat, és főleg azért mert emiatt sokszor az igényes autókat is annak nézik
nekem gsi corsa van, lexmaul tuninggal, normális méretű (195/45/16) felnivel és gumival, ízléses lökhárító elöl-hátul és egy dupla csövű acél kipufogó mindenféle hang nélkül!
erre megyek a gumishoz, és ilyet szól, jó lenne az én autómra a 155ös gumi is, mivel ebbe tuti nincs 1.8as motor, valszeg csak ráragasztottam...
+ amitől hülyét kapok, hogy rárakják a swiftre, corsára meg társaira a 215ös gumikat, és csodálkoznak hogy beleér a kasztniba meg nem bírnak parkolni szervó hiányában
Fiat Multipa!
De a Wagon R+ is megéri a pénzét. Ezt csak a külső alapján mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!