Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi a leg gázabb...

Szerintetek mi a leg gázabb autó magyarországon?

Figyelt kérdés

olyanokra gondolok amiket az utcán látsz, átlag autókra.

Szerintem a suzuki swift, de leginkább az előző széria 199*-es.

2012. márc. 20. 17:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Tényleg, a Fiat Multipla!!!!
2012. márc. 20. 18:43
 12/32 Napkiraly ***** válasza:
100%

dongfeng :D

Nem, igazából a tavria, na az a legalja

2012. márc. 20. 18:51
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

A Tavria egész megbízható a ruszki gépek közül, ha nem zsiguli alkatrészeket szerelnek be akkor akár 200km-t is meg lehet tenni vele hiba nélkül. :D

Swiftek nem gázak, helyváltoztatás céljára tök jók,megbízhatóak, igaz hogy rohadnak, de elfogadhatóak.

Ami gáz az a Tesco-Homasita-Jóska sufnija bermudaháromszögből beszerzett alkatrészekkel tunyingolt "rácsing" gépek, amiket tipikusan tizen-huszonéves p*csök ("boyracerek") vezetnek.

Kamu sportdob, egy vagon krómozott műanyag, kamu légbeömlők, rácsing matrica, plüss kormány, mellé ezres varrógépblokk,és nagyon menőnek képzelik magukat, na ez a nevetséges meg a gáz.

2012. márc. 20. 19:16
 14/32 anonim ***** válasza:
48%

Daewoo Tico

Ford KA

2012. márc. 20. 19:20
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz, többen írták a kókány tuningot. Csak ki kell menni péntek este egy Tesco parkolóba, és meglátod, hogy mik a legszarabb autók. A leg viccesebb, mikor egy 50lovas csodát teleraknak szárnyakkal (gondolom le kell szorítani az erőgépet), vannak még a kívánságlistások, ők azok, akik telerakják a ladát sparco, nos, oz, momo stb... feliratokkal.

Aki azt írja, hogy a suzuki tömegautó, nézzen már szét az utakon, általában ez a felhozatal: suzuki, opel, fiat, skoda.........

És az, hogy a suzuki gáz, már megint a magyar butaságot és tudatlanságot tükrözi (jómagam is egy sx4 és egy 600-as gsxr tulaj vagyok), csak kérdezzetek körül külföldön, főleg szlovákiában, osztrákoknál, hogy mi a véleményük az suzukikról, megdöbbenél! ( A motorkerékpárt nem kell bemutatni, a suzukik mindenhol vezetnek..)

Még egy észrevétel :D :Az ok, hogy a régi swift töréstesztileg nem a legjobb, amit ugye nem a lemez határoz meg, hanem a váz!!! Egy mai fiatal/új suzuki lemezvastagsága ugyanaz, mint a többi autónak! nincs suzukis lemez! Az sx4 csak azért nem kapta meg az 5 csillagot, mert a gyalogos jobban sérül gázolásnál az autó kialakítása miatt! Meg gondolom az a 15év garanciát sem csak úgy nyertem az autóra...

2012. márc. 20. 19:47
 16/32 anonim ***** válasza:
A 17:36-os kommentelő olyan szinten jól leírta, hogy nincs is mit hozzáfűznöm! (+1 zöld kéz)
2012. márc. 20. 20:24
 17/32 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem a sufni/gagyi tuning autók a leggázabbak."

Ez igy igaz! :)

Szerintem a fényezetlen lökhárítójú "papamobilok" is gáz autók,( Tico,Ignis,Matiz),persze tudom,az öreg a 20 éves Zsigáját cserélte le,de úgy összességében a kocsit a motya gazdájával és a vezetési technikájával együtt megmosolygom. Mikor a mama mutogatja mellette az utat! :)

2012. márc. 20. 21:14
 18/32 anonim ***** válasza:
29%

Az összes fos Daewoo , swift, OLYAN UNDORITÓAK HOGY HA ANNYI PÉNZÉRT KELLENE KOCSIT VENNEM INKÁBB JÁRNÉK GYALOG...

Egyszerűen annyira felb*sz hogy olyan ocsmány sz*rt mint a swift (főként régi) hogy tudtak csinálni... Meg azokat se akik megveszik..

Igényesség 2011

2012. márc. 20. 21:34
 19/32 anonim ***** válasza:
68%
2012 van papa!
2012. márc. 20. 22:00
 20/32 A kérdező kommentje:

18-ashozzászóló, a szívemből beszélsz. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek rajtuk. Nem értem a tervezőt mikor megrajzolta. Vajon mi játszódott le benne?

És igaz, a tunyinyg gépek is elég gázak. Az orosz autók szerintem nem, több a fantázia bennük mint a mai kocsikban és jóval többet is bírnak.

2012. márc. 21. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!