Mit jelent az, ha egy kerékről azt írják, hogy 265/35 R 19?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 15:25
1/7 anonim válasza:
19 colos felnire megy rá, a szélessége 265 mm, az oldalfal magassága ennek a 35%-a, vagyis 265*0,35 = kb. 93 mm.
2/7 anonim válasza:
Nem egészen... 19 collos felnire megy rá,igen... 265 mm széles a futófelület, és 35mm a gumi oldalfalmagassága! Nem 35%-a!!!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Tényleg, nem ismerlek én téged, kedves #2? Van egy volt főnököm, ő szokott ilyen képtelenségekkel előállni...
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem,nem vagyok főnök! :D Kimentem,megnéztem a kereket.../45-ös nekem is...megmértem de 50mm-es most..(kopófelülettel) ha a kopásjelzőt nézem akkor meg 45 mm.... Lehet neked van igazad! :D
6/7 anonim válasza:
:D
Egyébként a figura akit említettem megvette a nagy felnit, meg a mégnagyobb gumit. Aztán kiderült hogy nem fér rá a megemelt terepjáróra mert azt hitte mm-ben van az oldalfal magassága. :)
7/7 anonim válasza:
Epic! :D Hát,minden nap tanul valamit az ember! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!