Ajánlanátok Mazda RX-8-at?
RX-8 ból csak wankeles van, 60-100ezer az élettartama, a felújítás 550-800E között van, van egy gépészmérnök kolléga aki ezekkel foglalkozik, át is alakítja a renesist, kitolódik az élettartam is 60-100ezerrel. A fogyasztása magas, 15liter az alja, hidegen nem szabad pörgetni, használat után nem szabad egyből leállítani, hagyni kell visszahűlni, eszi az olajat.
Egyébként rohadt jó gép, pont ma tudtam egyet kipróbálni, nagyon jó a súlyelosztása és az úttartása, a hangja az külön kategória,ha fordulaton tartod megy is, de ha utánam dobnák sem kéne, a motor miatt. Az új ára 10millió fölött volt valamennyivel (11vagy 12 ha jól tévedek), 5éves gépeket lehet 2-2,5millió környékén venni, pont azért mert elég kevés ember tudja 100ezrenként 600ezerért felújíttatni a motort.
mr.flash mindent leirt frankón.
Annyit hozzáteszek, hogy a mazda is rájött hogy ez nem a legjobb motor , igymár az RX8 at nem is gyártyák.
Énis sokat gondolkodtam rajta vegyek-e, de a motor miatt lemondtam róla!
PERSZE megvan rá az esély , egy jó állapotú rendszeresen karbantartott gépet kifogsz és elmész vele 200.000 km-t is , de ez a max , nem bir többet a motor.
Jólenne ha egy Sor6 vagy V6 al gyártanák..
Bömbi? :)
Ennyi nem sok érte, ajándék áron van. Amúgy az RX8-hoz hasonló kasztnijú gép nem nagyon van, talán az utolsó szériás MX-5 hajaz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!