Ha lenne egymilliótok és motort szeretnétek venni akkor melyiket választanátok:"Yamaha YZF 600R"vagy"Yamaha YZ 250"?
C:
E már el is dőlt számomra:Yamaha YZF 600 R :D
Itt egy vidi a picikéről...
Yamaha YZF-R1 ?
Kicsit többe kerül mint egy millió.
én a D-t választanám:)
Vagyis GSXR :)
Jaa megvan C: Suzuki GSX-R 600
Igen azt én is elfogadnám... :D
Bár még nem hiszem hogy lehet használtat kapni egymillió alatt X:
A két motor nem is egy kategória. Nem igazán lehet összehasonlítani. A "vihar macsek" jó volt a maga idejében, de már picit régi konstrukció. ( Ettől függelenül egy jó motor ).
Lehet kapni 600-as GSX-R-t is 1M Ft alatt. Évjárat kérdése az egész.
"A két motor nem is egy kategória."
Tudom.Az egyik terepre,a másik meg..kanyargós...csak vicc :D
De mivel hogy én imádok erdőkben lenni ezért gondoltam elsőnek egy terepmotorra,aztán láttam egy videót a drágámról...és most már az van a szoba mellet C:
Itt egy videó(nem én csináltam)
Hülyeség én 2004-es R1-emet 40e km-el adtam el 760.000,-ért 1 éve. Törve is volt, de tanuló motornak tökéletes volt, és ezek után is csak R1-et!
Az R6-ot előbb eldobod a magas fordulat miatt mint az R1-et, viszont ezen észnél kell lenni. Egyszer sikerült közúton 290-el menekülni rendőrök elől. A hülyék 4-en egy Focus kombival nekiálltak "üldözni", vagyis elindultak a szirénát felkapcsolva, én meg finoman szólva odahúztam:)Szerintem mire elérte a Focus a 100-at addigra lekapcsolták a szirénát és elmentek ebédelniXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!