Simson suber ben a tűn melyik hézagba tegyem a lepkét ( kis alu lap) hogy a leg kevesebbet fogyassza?
Figyelt kérdés
alapjáraton kell majd állítani ezek után ...??2012. márc. 17. 20:10
1/4 A kérdező kommentje:
kimaradt most a középső hézagban van a lepke de így kb 50 km en kb 2.5 litert benyelt a motor!
2012. márc. 17. 20:12
2/4 anonim válasza:
Először vedd le a karburátort, szedd szét, takarítsd meg, nézd meg hogy látsz-e sérülést. Nézd meg a fúvókaméreteket, a gyárinál sokkal nagyobb fúvókával nem fog keveset fogyasztani.
Ha ezek és az új tömítések megvannak, akkor kezdődhet az összerakás és a beállítás közben. Úszószintet is érdemes ellenőrizni.
A normális beállításokhoz képest valamivel kevesebb benzinnel is lehet használni, de a túl szegény keveréktől is csak baja lesz.
Meg persze "kézfüggő", ha két állásban használod a gázkart akkor sem lesz takarékos.
3/4 anonim válasza:
A fogyasztásod nem feltétlen karbi függő. Lehet szimeringes és szórja az üzemanyagot a kuplung felőli deknibe. A helytelen előgyújtás is hatalmas üzemanyag fogyasztáshoz vezet. Mellesleg gyárilag is a középső rovátkában van.
4/4 A kérdező kommentje:
először is köszi a válaszokat :)) le tettem leg alulra gyári fufi van benne karbin csak annyit állítottam hogy el vettem tőle a benyát meg adtam rá levegőt egy hangya fa.znyit és így jobban húz érezhetően mert mikor kozépsőben volt vissz po.ázott és nem gyujtás miatt mert azt akár hová tettem akkor is vissza durrogott ezek szerint az sok volt neki és ki tolta a kipuba a benyát és ott robbant be .... de ígyhogy állítotam rajta már jobban húz és nem durrog vissza és gyárin van az alap lap :)
2012. márc. 18. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!