Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy romet pony-m és...

Van egy romet pony-m és beleraktunk egy simson star blokkot és mivel nem volt kipufogója ezért csináltunk egyet rá, ma délelőtt meg át tettem a rendes simson kipufogót és sokkal jobban ment (? )

Figyelt kérdés

hogyan lehetséges ez ami kipufogót csináltunk rá abba nem túl nagy a folytás és a hangja is nagyobb de közel sem megy úgy mint a rendes kipufogóval, ami kipufogót csináltunk rá az csak olyan 15cm hosszúságó csőböl van arra rá van heggesztve egy simson köcsök és a kipufógó vége levan szűkítve

szerintetek miért megy jobban egy sokkal nagyobb fojtásos kipufogóval?

van a padláson pannónia kipufogó, azzal hogy működne?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__275..

2012. márc. 16. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Amit csináltatok az gondolom túl huzatos. És ugye mivel 2T motor gondolom a frissen beáramló üzemanyag-levegő keverék egy része ki is áramlik.
2012. márc. 16. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert a simson kipufogóban van diffúzor, konfúzor.

Gázlengések szempontjából ezek nagyon fontosak.

Ezeknek a segítségével öblíti a kipufogó az égésteret, tolja vissza a kiáramlott tüzelőanyagot.

"köcsök" ?? :)

A simson kipufogóval használjátok, az a jó...

2012. márc. 16. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Maradjatok még a Simson csövénél.

Mielőtt kipufogót csináltok nem ártana kicsit olvasgatni, hogy mi hogyan működik. A Pannonia kipufogót meg ha lehet ne vágjátok szét, ne hegesztgessétek és ne barmoljátok rá a Rometre.

Le tudod tölteni a netről a Ternai Zoltán által írt A motorkerékpár című könyvet, azt ajánlom olvasgatásra. Habár nem tegnap íródott (hanem eredetileg talán 1958-ban), de sok hasznos infó van benne a kezdő szerelőnek, motorosnak. Főleg ha régi technikával foglalkozik.

Link:

[link]

2012. márc. 16. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez a koma vagy gyp-s, vagy diszlexiás, nem fogja fel amit irkáltok neki, és még be is linkeli az értetlensége tárgyát!

:(

Van gyári kipufogó de vagy gányol rá valamit, vagy a Pannonia csövét akarja ráfaragni!

Tegyé' rongyot bele oszt' jó lesz!

:D

2012. márc. 16. 16:45
 5/9 A kérdező kommentje:
nem csak én vagyok konrady kék romet pony val
2012. márc. 18. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Áháháháh konrady:D

Húzzál vissza sportmotorra, ez nem neked való terep. Szerintem dobjál fel egy videót róla...

2012. márc. 19. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Jaja, videót a népnek! Megnéztem a 4-et amit találtam, hát az a vietnámi papucs fehér zoknival valami istenien illik a Romet Ponyhoz... :D

De előtte olvass, tanulj egy kis áramlástant. Egy jó, direkt a motorhoz tervezett rezó érezhetően megdobja a teljesítményt.

2012. márc. 19. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert neked fogalmad sincsen a kipufogódobok és a 2t motorok működéséről. Legjobb amit tehetsz add el olyannak aki ért hozzá és vegyél helyette kecskét az való neked nem motor.
2012. márc. 21. 20:42
 9/9 A kérdező kommentje:
áhh kecske nem jó, mert azt minden nap etetni kell a motorot meg csak akkor mikor beindítom
2012. márc. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!