Valaki0702 kérdése:
A piros és fekete matricát kapott autókat miért engedik közlekedni? (lent)
Figyelt kérdés
A természet kímélő autókat kéne csak engedni szerintem az utcán közlekedni a piros és fekete matricájú autókat pedig az államnak beszólgáltatni így nyerne az állam is meg a természet is nem? Hiszen egész európában itt van a legnagyobb smog és por szennyezettség.2012. márc. 16. 11:50
11/13 anonim válasza:
Előző vok.
Még annyi hogy ritkán autózom, ha lehet BKV-zom, és szinte csak csúcsidőn kívül autókázom. Szmogriadó (tájék fok. sem!)kor nem veszem elő, és akkor sem, ha egyéni belátás alapján úgy ítélem meg, hogy nagyon nagy a szmog, de hivatalosan még nincs elrendelve (tájék. fok előtt pár nappal)...
12/13 anonim válasza:
Te kérdező b@zmeg! Előbb vegyél mindenkinek újabb, kék, vagy zöld pakettes autót, aztán jussanak ilyen baromságok az eszedbe! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Jó már rá jöttem, hogy hülye ötlet csak amint eszembe jutott ki írtam ennyi ne csináljatok belőlem Fidesz küldöncöt.
2012. márc. 22. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!