Van valakinek nitro a kocsijában? Mennyit dob kb. a kocsi gyorsulásán 100-on?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 14:42
1/10 anonim válasza:
nekem nincs de az utcában van egy nitrós 350Z.
amikor rákapcsolja belepréselődsz az ülésbe. nem mértem még de hihetetlenül nagyot dob rajta.
2/10 anonim válasza:
ezt nem lehet így általánosítani, hogy mennyit dob rajta... mert nem mindegy, hogy egy 1.6os 100 vagy egy 2.0 200 lovas kocsiról beszélünk
3/10 A kérdező kommentje:
200 lóerő feletti kocsiba kellene..
2012. márc. 16. 14:37
5/10 A kérdező kommentje:
utóbbihoz van közelebb:)
2012. márc. 21. 19:09
6/10 anonim válasza:
Az adagoláson múlik minden.
Bár elképzelhető hogy 0--100-ra nem sokat dob, mert van a tapadásnak egy határa is, lehet hogy nitro nélkül is képes elkenni a gumikat.
Meg ugye kérdés hogy mit bír a motor. Nem nehéz túladagolni.
7/10 A kérdező kommentje:
összkerekes, az kevésbé kapar.
2012. márc. 22. 19:39
8/10 anonim válasza:
Lassan indulj, vigyázz, ne kaparjá'
Mások is hagynak, hogy aluggyá'
9/10 anonim válasza:
Maga a szett sem mindegy, hogy milyen. Nem értek hozzá, de azt tudom, hogy különböző mértékű többletet adnak, különböző helyekre "keverik be" a dinitrogén-oxidot. (beszívott levegőbe, közvetlenül hengerbe)
10/10 anonim válasza:
Pl. nem mindegy a nitrórendszer fajtája is mint ahogy az előttem szólók írták. Mert van wet, dry nitrórendszer és ezekből is van manuális és computer vezérelt. A manuális gondolom egyértelmű. A wet rendszer komplikáltabb, itt elvileg 2 üzemanyag kör van, de ez inkább durvább gépekhez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!