Mivel lehetne letisztítani az autó szélvédőét tökéletesen?
Figyelt kérdés
Olyan a szélvédő mintha kívülről párásodna letörlés után vissza párásodik de csak reggelente.Egy pár km-után tökéletes lesz magától!!!2009. jún. 11. 15:13
1/2 anonim válasza:
Én üvegtisztítóval és papírtörlővel szoktam. Először az egyik majd a másik oldalon. Fújok rá tisztítót, majd több rétegben hajtogatott papírtörlővel letörlöm. Ezt megismétlem egyszer, vagy 2szer tiszta papírtörlővel. Ronggyal viszont nagyon maszatos lesz, hacsak nem valami csodarongy.
2/2 anonim válasza:
Nálam is ez volt. Belülről megoldódott a az utastérszűrő cseréjével. Kívülről ez előttem szólóhoz csatlakozom. Egy autószélvédőst kérdeztem, hogy Ő mivel tisztítja az új szélvédőket és Ő is csak sima citromos "ciff" ablaktisztítót használ. Esetleg a tisztítás közben áttörölheted az erre a célra kapható szarvasbőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!