Minyen autót vennétek, ha csak 12 év alatt és 1 300 000 Ft alatt lehet választani?
Sziasztok!
Rengeteg időt eltöltöttem autók keresgélével és az alábbi dolgokat kell figyelembevenni:
- 190 cm vagyok, el kéne férnem.
- 4 személyt nme fogok feltétlen szállítani
- Dimbe dombos vidéken lakok, de Pesten, legyen benne motor.
- Hosszabb távú utakra is jó kell legyen (napi 500km)
- Legyen hozzá alkatrész és, ha lehet, ne borsos áron.
- Benzines kéne, hogy gázra át lehessen alakítani, benzinből ne egyen 8 liternél többet.
Ezek között vacilálok:
- Szuzuki Swift 1.6
- Szuzuki Ignis Sport 1.6
- Skoda Octavia (valami értelmes motoros)
- Honda Jazz
Kb ennyi, melyiket választanátok a fenti szempontok szerint, és miért?
Éppen amiatt ajánlottam ezt a dízeles octaviat mert nagyon alacsony a fogyasztása!
Folyamatos klíma mellett is tudja a 6-6,5literes átlagfogyasztást! Ha ügyes vagy akkor 5,5-6L környékére is le tudod szorítani...
Egy hasonló méretű benzines simán bekajálja a 10-11Litert, de egy benzines honda jazz vagy ingis is elkéri a 8,5-9litert...
í
Nekem dízeles kombi passatom volt ami az octavia-nál is nagyobb de 6-7Liternél sosem evett többet. Mellesleg ez turbódízel motor elég rendesen repíti ezeket az autókat! :)
A kombik nagyon nagyok. :)
Nekem melóba járni kell, hogy ne egyen sokat...lehessen parkolni, ilyesmi.
Akkor [link]
Innét melyik?
„Egy hasonló méretű benzines simán bekajálja a 10-11Litert”
Ne viccelj már, az én Volvom eszik körülbelül annyit, az meg nem egy Astra kategória.
G Astra Caravan-nál 1.6-os motorral kb. 6,5-től maximum 8 literig a normális.
"Innét melyik?"
Pl ez az Astra elég ígéretesnek néz ki. Az autó Békéscsabán van ahogy én is :). Ha gondolod ma vagy holnap szívesen megnézem neked és csinálok róla néhány fotót (motorról stb), amiket majd belinkelek ide!
Ahoy!
Szerintem a Szuzi papírkocsi :S és nem kell neked okoznod a bajt hogy ez beigazolódjon....
A csodákat nem ismerem.
A HONDÁKAT bátran ajánlom! Igaz én az Öregeket preferálom :D +Jazzt nem vennék a sportosabb vonal jön be, kora miatt viszont szarásig vannak alkatrésszel, van egy elég jó társaság ahol mindig bont valaki, de vevő szándékod is segítik tanácsokkal.. mire figyelj amire nem is gondolnál ha nem ismered a típus hibákat de a kam embereket és fos kocsikat is osztják rendesen... persze azért jobb körbejárni mert-hát nem mindenki van mindenkivel jóban :S
Na akkor kössünk kompromisszumot. :)
Honda dízel, miondjuk 1.9? :)
Jelezném tanulókocsi lesz mert 6 év után vezetek újra..szóval...csak okosan. :)
„Honda dízel, miondjuk 1.9? :) ”
Simán. Mutass egy olyat, kérlek!
1,7-es dízel civic? Ezek elég jó gépek alacsony fogyasztással és erős motorral!
Szedi a lábát rendesen a kis civic :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!