BMW vagy Mercedes?
Figyelt kérdés
Melyik és miért? Mi a különbség köztük, motorikusan, karosszériát és biztonságot tekintve? Melyik a nevesebb, melyikre bíznátok rá az életeteket ha muszáj lenne?2012. márc. 13. 22:46
12/14 anonim válasza:
A BMW biztonságosabb
Bár szerintem a két márka között nincs jelentős minőségi különbség. nekem van egy 40 éves BMW-m köszöni működik.
13/14 freerider08 válasza:
Ha a biztonságról van szó akkor a Mercedes, természetesen az újabb modelleknél. Ha régi modellről van szó, akkor biztonság terén szerintem nem sok a különbség a 2 márka között. Ha a megjelenés akkor is a Mercedes. Szép a BMW is de valami hiányzik belőle, ha ránézel egy S osztályú Mercire és egy 7-es BMW-re akkor biztos, hogy a Mercedes lesz a szimpatikusabb. Motorikusan a Mercedes jobb főleg a dízel motorokkal. Nagy nyomaték alacsony fogyasztás, halk és megbízható motorok.
14/14 anonim válasza:
Nekem BMW 750Li na jó, legyen egy xDrive változat fúú de jó volna! Viszont egy Mercedest ugyanúgy elfogadnék, pláne egy AMG-t... S osztály, E osztály, mindet szeretem!
Nekem BMW 750iL vagy Mercedes CLS 55 AMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!