Sach, Luk, Valeo, GST, melyik a jobb minőségű kuplung szett?
Szeretnék komplett kuplung szettet cserélni az autóban.dacis Logan 1.4köbcentis.
Ezeket a márkákat találtam,de az árán kivűl másból nem tudom megkülömböztetni öket.Azt tudom hogy a Sachs jó minőségű,de nem tudom hogy a Valeo vagy a Luk mennyivel lenne roszabb, a GST-ről meg még nem is halottam.Annyit azért mindenki tud hogy nem mindig a drágább a jobb.
A Sachs 41000 , Luk 39000 , Valeo 34000 és a GST 24 és 27000-ért van.A GSTnek van a legjobb ára,de erről a márkáról senki sem halott még.
Gyárilag milyen lehet a Dacia Logenben? Valeo?
A Valeo a Renault csoport egyik hivatalos beszállítója. Így 99% hogy gyárilag a Daciában is az van.
Egyébként Sachs a kérdésre a válasz, hogy ezek közül melyik a jobb minőségű kuplung szett
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos szegénység van,de a kuplung meg kell....igy szerintem a Valeo lesz ha már a gyári is az.
Én Luk szettet szereltem be.Ez volt a gyári is. 1 év után letört a kinyomócsapágy füle.
Ma már (2024.) nem csak az arrogancia jellemzi a multikat hanem a minőség is szar,használhatatlan,minősíthetetlen.
Tehát mikor azt mondják kiváló a minőség ez magyarra fordítva azt jelenti. Szar szemét selejt. Úgyis megveszed. 2010 töl nem csak autógyártás nincs, alkatrész is ugyanaz a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!