Golf 3? gt mit szoltok hozza?
Figyelt kérdés
Sziasztok most vettem egy Golf 3-as GT-t benzines 1.8 -as motoral az lenne a kerdesem hogy megbizhato autok ???...most tettem bele erositot melynyomot es ket speaker-st jo lessz a hangja ??? +erosito2012. márc. 12. 14:14
1/4 anonim válasza:
a hangszóró és az erősítő +20 lóerőt számít, és az, hogy szarsz a helyesírásra, -40.
2/4 anonim válasza:
Most, hogy már megvetted, szerintem teljesen felesleges volt ezt a kérdést ide kiírni:D Mit csinálnál, ha jönne egy VW mérnök, aki részt vett az autó tervezésében és azt mondaná, hogy direkt szarra csinálták az autót, hogy minél többet kelljen a tulajdonosnak rákölteni:D Persze ennek kicsi az esélye, de remélem így már érzed, mennyire értelmetlen a kérdésed:D Szánalmas vagy, mert csak azért írtad ki, hogy vigzhass:D Semmi baj, majd meggyógyulsz:D
3/4 anonim válasza:
Az előzőek értelmes választ nem tudnak adni?
Egyébként a hármas golf megbízható autó ha rendesen karbantartod...
Így vásárlás után feltéttelenül csinálj meg rajta egy olajcserét +üzemanyagszűrő cserét.
Keress egy jó maszek szerelőt és hajrá!
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom az utolsonak amugy az elso kettonek marhara szanalmasok vagytok nalatok meg egy kutya is okosabb szanalmas
2012. márc. 13. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!