Kecskeméten megbízható, tapasztalt autószerelő?
Figyelt kérdés
Ha esetleg nevet, telefonszámot nem írhattok ide, akkor privátban légyszi.2012. márc. 11. 16:34
2/2 anonim válasza:
Én tudok egy nagyon lelkiismeretes maszek srácot de nagyon régen jártam nála. Nekem csak 'szúnyogként' mutatkozott be (ez a vezetékneve). Amikor békéscsaba felé haladsz kifelé a városból elhagyod a szőlőfürt vendéglőt de még nem érsz el reptérig, ott lesz félúton jobb kéz felől. Egy hangár jellegű épületet keress egy söröző mellett kell befordulni az udvarba. Remélem megtalálod, nagyon korrekt a srác. Amikor nála jártam, egy napra rá volt 'kiírva' az élettársa a baba születésére, de elvállalt SZÓ NÉLKÜL!
Ki lesz táblázva, hogy 'autószerelő'!
Ha esetleg őt nem találod meg akkor Kotlár Feri!
Márkaszervizekbe viszont ne menj mert rabló banda az összes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!