Akinek van Citroen Xsara Picasso-ja milyen véleménnyel van róla?
Férjem ilyen autót szeretne minden áron vásárolni, de sógorom egyáltalán nem ajánlja (autószerelő). Én meg csak töröm a fejem, hogy mi legyen....
Állítólag a fenntartása elég nagy. Főleg, ha elromlik valami rajta, akkor az nagyon sokba kerül.
Vélemények erről az autóról?
Számtalan autót vezettem már. Komoly statisztikát mégsem tudok írni, hiszen nem mindegyik más típusú, más korú volt.
Én kedvelem a francia autókat.
Saját autóim között volt Peugeot, Citroën, Suzuki, Lada, Mercedes, BMW. Munkából adódóan: Audi, Opel, Fiat, Citroën, Mercedes (utóbbi három teherautó).
Hibákat tekintve a Ladával és a Suzukival volt a legtöbb baj, a franciákkal közepes mennyiségű, a többivel szinte semmi, kivéve a legdrágább javítást, ami a BMW-n volt.
Kényelem szempontjából a sorrend nálam: Mercedes, Audi, Peugeot, BMW, Citroën, Opel, Suzuki, Lada, Fiat.
Jelenleg Xsara Picasso-m van. Öreg autó, épp szervizelésre, vizsgáztatásra vár.
Mindegy milyen autónk van, pénzbe kerül. Számomra ez a döntő mindig. Jelenleg annyim sincs, hogy a mostanit menetre készre hozzam. Ment jobban is, volt fiatal és jó autóm. Addig nyújtózzunk, ameddig pénztárcánk engedi. Típustól, márkától függetlenül, az ördög soha nem alszik. A probléma mindig akkor jön, amikor nem kéne. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!