Milyen bukósisakot használsz? Mi alapján választottad ki?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a legjobb sisak? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2012. márc. 9. 10:52
1/4 anonim válasza:
Én arai sisakot használok. Ezt a sisakot még akkor kaptam amikor elkezdtem motorozni egy gyengébb fajta gyorsulásival, ez volt kb 5-6 éve. előtte amikor segédmotoroztam akkor valami no shox márkájú sisakom volt szerettem azt is igaz félig nyitott fajta volt ugyan de azóta faldísz amióta egy ismerősömnek majdnem elintézte a fejét. Egyébként volt még egy nem tudom milyen márkájú sisakom amit még egy ismerősömtől vettem meg az kényelmes volt ugyan meg jó is főleg egy nagy esésnél védett meg. Az arai sisakomat csak ezután kaptam meg ezt még anyám ajánlotta fel 23. szülinapomra én választottam ki kényelem alapján és minőség alapján is persze az eladót ismertem ő ezt ajánlotta. Sisak választásnál a legfontosabb hogy jó legyen kényelmes legyen neked ne essen le a fejedről és ne is csúszkáljon össze vissza.
2/4 anonim válasza:
Mint mindenki: legyen relatíve minőségi, védjen, ennek limitje az ár. :)
Nekem gyorsan kellett sisak, így azt választottam ami a polcon volt, lényeges csak az volt hogy zárt legyen.
Így lett matt fekete LEM sisakom.
Mivel 110-nél nem megy többet az öreglány így nem is nagyon hangos a menetszél.
3/4 anonim válasza:
AGV AX-8 Dual, előtte valami huszonezres volt, mondván jóazúgy terepre, de egy elég komoly bukás után kvázi szétnyílt a fejemen, azóta nem spórolok ilyenen. Legjobb márka nem nagyon van, az ilyen nagyon olcsó vérkínai cuccokat hanyagold, akármilyen jól néznek ki, nem védenek semmit.
4/4 anonim válasza:
Crivit van. LIDL-be lett véve, hogy ne apám 20on éves sisakját hordjam. Addig csak jobb lesz mint a régi még egy újabbra-jobbra nincs pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!