XXL méretű bukósisakot keresek, tud-e valaki?
Figyelt kérdés
64 cm-es kerületű fejemre keresek bukósisakot. Zártat nem szeretnék, robogóhoz kellene. Nyitott, vagy felhajtható állút szeretnék. Ha valaki tud ilyet, vagy boltban elfekvőt talált, megköszönném. Bp és környékén. Még egy kultúrált belsejű is szóba jöhet.2011. dec. 23. 20:56
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Ez van, sajnos nagyon sok az eszem, annak meg hely kell :)
Grandót köszönöm, már nézegettem. Bár próba nélkül nem merek ekkora tökre venni látatlanba...
2011. dec. 24. 11:32
4/5 anonim válasza:
A SHOXban jártál már Óbudán? ( Szentendrei út mellett, Árpád híd majd felüljáró után balra ).
Én mindenképpen lebeszélnélek a nyitottról és a felhajthatóst javasolnék. ( Drágább, de egy ilyen pompás fej mint a tiéd simán megér több pénzt :D )
5/5 A kérdező kommentje:
Ott kezdtem a SHOX-nál:) Ez van, de azért köszi!
2011. dec. 26. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!