Renault Laguna III vélemények?
Egy ilyesmire gondoltam. Messze olcsóbb, mint az olajevő Passatok, a népítéleten pedig csakis jókat írnak róluk ellentétben a többi márkával. Ezeknél nem jelentkeznek a régi Lagunában Meganeban megszokott belső kopások sem.
Persze, hogy olcsóbb hiszen nem kell a kutyának se!
Felejtsd el...
Népitélet ide népitélet oda, ez a Renault iszonyatosan rondára sikerült...
Nekem mindenesetre nem ér meg egy ft-ot sem!
Másodsorban mielőtt azt gondolnád, hogy csak a francia autók rossz hírére alapozok, többször vezettem már francia autót, köszönöm szépen elég volt.
Egyetlen pozitívuma, a közös nyomócsöves dízelmotorja...
Bár akkor inkább egy cdtdi vectra, vagy astra!
"Igen, mert az emberek sznobok, és a 20 évvel ezelőtti dolgok alapján ítélnek. Olvasd csak el viszont a népítéleteit ennek a típusnak, aztán mondjuk a 2008 után gyártott Audi A4-ét."
Ha már a népítéleteknél és a francia autóknál tartunk akkor nézd meg a citroen c4-est...
Minden szempontból a leggyengébbnek értékelték az összes! autó közül! Vagyis a piacon kapható legsz.rabb autóról beszélünk!!
Én egy 14 éves Renault-val robogok, de szeretem kívül belül.
A legtöbb kocsi annyira van jó állapotban amennyire a gazdija törődik vele. Ha le se sz@rod csak nyomod mint süket a csengőt és csupán tankolsz bele, akkor minden széthullik...
De itt nem Citroen C4-től van szó, hanem a Laguna III-ról!
Ezt kb. így mondtad, hogy "tök mindegy, mit mondanak a népítéleten, ez az autó akkor is szar...de nézd csak meg a Citroenről milyen rosszakat írnak" Kicsit ellentmondásos.
Nekem 2-es lagesz van,nagyon szeretem annak ellenére,hogy vannak hibái.Munkatársamnak 3as lagesz van,2.0 DCI,2009-es.
Eddig semmi baja nem volt,pedig 120ezer km-et rakott bele új kora óta.Nekem a formavilága is tetszik,bár az orrától ódzkodtam picit,de miután az összes új Renault ezt a stílust kapta,megbarátkoztam vele.Belül csodaszép,ülések tartanak,mondjuk azért a 2-es laguna még mindig szebb szerintem.De 80%,hogy ez lesz az utódja az enyémnek is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!